Механичен часовник за мъж с прозрачен механизъм Механичен часовник за мъж с прозрачен механизъм Механичен часовник за мъж с прозрачен механизъм Механичен часовник за мъж с прозрачен механизъм Механичен часовник за мъж с прозрачен механизъм Механичен часовник за мъж с прозрачен механизъм Механичен часовник за мъж с прозрачен механизъм Механичен часовник за мъж с прозрачен механизъм

Елегантен самонавиващ се часовник с Open Heart дизайн и стоманена верижка.

Докато този часовник е на ръката Ви, той никога няма да спре да работи - благодарение на самонавиващия се механизъм той не се нуждае от поставяне и подмяна на батерии.

Автоматичният часовник е предназначен за постоянно носене когато сте навън - ще се самонавива и работи без спиране докато е на ръката Ви.

Притежава атрактивен циферблат, който показва всеки механизъм вътре в часовика - така нареченият Open Heart дизайн. Циферблатът притежава притежава стрелки за показване на час, минута и секунда. Стрелката за показване на секундите се движи плавно по циферблата, а докато го прави Вие можете да наблюдавате интересните механизми на задвижване.

Часовникът е и водоустойчив до 30 метра дълбочина - това означава, че можете спокойно да миете ръцете си с него, както и да излизате в дъждовно време с него.
Също така винаги ще знаете колко е часа благодарение на фосфоресциращите стрелки - дори когато се стъмни те показват точния час.

Стоманената верижка е в сив цвят и е с универсален размер (може да се скъсява при нужда). Визията на часовника е съвместима както с официален, така и с по-небрежен стил на обличане.


Характеристики:
Материал: Неръждаема стомана;
Атративен дизайн: тип Open Heart;
Самонавиващ се часовник;
Не изисква батерия;
Стрелки за час, минута и секунда;
Постоянно движещ се механизъм;
Диаметър на циферблат: 4,5см.;
Водоустойчивост до 30 метра;
Фосфоресциращи стрелки;

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Механичен часовник за мъж с прозрачен механизъм


  • КОД: HOLM9724
  • Наличност: В наличност
  • 99.00 лв.

Свързани продукти

Етикети: Механичен часовник за мъж с прозрачен механизъм