Магнитна рамка А3 за снимки, картини и постери без пробиване Магнитна рамка А3 за снимки, картини и постери без пробиване Магнитна рамка А3 за снимки, картини и постери без пробиване Магнитна рамка А3 за снимки, картини и постери без пробиване Магнитна рамка А3 за снимки, картини и постери без пробиване Магнитна рамка А3 за снимки, картини и постери без пробиване Магнитна рамка А3 за снимки, картини и постери без пробиване Магнитна рамка А3 за снимки, картини и постери без пробиване

Магнитната рамка формат А3 е бързо и лесно решение за излагане на снимки, диамантен гоблен, пострери и картини - без дупчене. Тя е самозалепваща се, а магнитните рамки осигуряват бързо и лесно поставяне на лист хартия, картина или снимка.


Лесно и здраво може да бъде залепена на стъкло или на стена. Чудесна идея за излагане на промоции в магазин и витрина.


Тази универсална магнитна рамка не само подчертава красотата на вашите творби, но и придава елегантен чар на всеки интериор.


МАГНИТНА РАМКА НЕ СЕ ЧУПИ

Устойчива на повреди, нечуплива рамка с магнитно затваряне е безопасно и модерно решение за вашия апартамент, офис или магазин.


УНИВЕРСАЛНА УПОТРЕБА СЪЩО ЗА ДИАМАНЕН ГОБЛЕН

Магнитна рамка А3 може да се използва за рамкиране не само на снимки, но и на плакати, скици, рисунки, дипломи или дори пъзели. Чудесно решение, когато искате да рамкирате нещо важно. Идеална за диамантени картини и гоблени с размери 30 x 40 cm!


ЦЕНАТА Е ЗА КОМПЛЕКТ 2 БРОЯ

Опаковката съдържа два броя рамка А3. Допълнително са защитени с лъскаво предпазно фолио, което трябва да се отстрани след поставяне на бродерията.


МАГНИТНО ЗАТВАРЯНЕ И МОНТАЖ БЕЗ ПРОБИВАНЕ

Магнитните ленти се привличат и автоматично затварят снимката / картина вътре в рамката, защитавайки я от външни влияния. Монтира чрез залепване към подходяща повърхност. Благодарение на това не е нужно да пробивате дупки в стената. и можете да прикрепите рамката където пожелаете.Характеристики:

  • цвят: черен, прозрачен
  • материал: пластмаса, магнит
  • размери: 28,5 х 38,5 см
  • тегло: 218 гр
  • тегло в опаковка: 375 гр

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Магнитна рамка А3 за снимки, картини и постери - комплект 2 броя


  • КОД: ISO00023109
  • Наличност: В наличност
  • 19.90 лв.

Свързани продукти