-55%
космодиск оригинал космодиск оригинал космодиск оригинал

Гръбначната лента против болки в гърба е предназначена да облекчи болката в областта на гръбначния стълб и долната част на гърба, като осигурява нежен масаж за намаляване на мускулното напрежение.

Поддържайки близо до гръбнака или долната част на гърба си, гръбначната лента директно стимулира кожата, мускулите и кръвоносните съдове, осигурявайки нежен масаж на приложената област. Системата запазва топлината на тялото, осигурявайки топлина и по-нататъшно успокояване на приложената област. Гръбначната лента може да бъде успешно комбинирана с много терапевтични методи, както традиционни, така и алтернативни. Тя е много практична и лесно регулируема на торса на всеки, благодарение на уникалната система за регулиране. Когато носите Гръбначната лента, ще можете да се насладите на предимствата на релаксацията, докато работите, пазарувате, шофирате, упражнявате, почивате, пътувате и спите ... Ние я препоръчваме особено на хора, които са по-застрашени от наранявания или болки в гърба; бременни жени, професионални шофьори, работници ...

Предимства и функции

Временно или пълно облекчаване на болката в гърба, когато се използва Изцяло естествено - без лекарства или химикали. Лесно за носене на работа, докато играете или релаксирате. Инвестиция за цял живот.

Инструкции за употреба

Гръбначната лента работи поради формата си и не използва допълнителни източници на енергия, като например магнити или батерии. Трябва да се използва при настъпване на болка в гърба. Препоръчваме Ви да я използвате за 10-20 дни - през, което време продуктът трябва да се носи най-малко три часа на ден. Може да се носи над или под леки дрехи. Обаче ще постигнете най-добрите ефекти, когато я носите директно върху кожата. Оребрената част на трябва винаги да бъде обърната към тялото. Може да спрете употребата й, когато болката потисне или изчезне.

Избягвайте да използвате Гръбначната лента в ситуации, при които може да се получи прекомерен натиск или директен удар. Гръбначната лента не е подходяща за деца под 12 години. За да почистите, просто я измийте с топла вода и четка.

Пакетът KOSMODISK CLASSIC съдържа:

  • Масаж на гръбначния стълб за цялото тяло
  • Масаж за долен гръб за долната част на гърба
Покажи повече Покажи по-малко
Ive 02/03/2018

Thank you, excellent

Показване на 1 до 1 от 1 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Космодиск


  • КОД: G70566
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 56.60 лв.

    25.00 лв.

Свързани продукти