Лампи за огледало с USB захранване и 30 режима на светлината Лампи за огледало с USB захранване и 30 режима на светлината Лампи за огледало с USB захранване и 30 режима на светлината Лампи за огледало с USB захранване и 30 режима на светлината Лампи за огледало с USB захранване и 30 режима на светлината Лампи за огледало с USB захранване и 30 режима на светлината Лампи за огледало с USB захранване и 30 режима на светлината Лампи за огледало с USB захранване и 30 режима на светлината

Озарете домашното огледало или козметичната тоалетка с комплекта лампички и техните цели 30 режима на светлината.

Светлинният комплект състоящ се от 10 броя LED лампички може да бъде поставян и аранжиран по начин, пасващ на вкуса Ви и мястото, което ще осветявате.

Всяка лампичка от комплекта може да свети в 3 различни цвята - неутрално бяло, дневна светлина, топла бяла светлина. Към тези цветове ще имате избор между 10 степени на осветяване - от съвсем деликатна светлина към ярки и искрящи лъчи.

Комплектът лампи е много подходящ като практична декорация на огледало или тоалетка - едновременно ще придаде стил на мястото и ще направи гримирането и разкрасяването много по-лесно.

LED крушките са и енергоспестяващи - използват USB конектор за захранване и могат да бъдат включвани в компютър, хъб или преносима батерия. Дългият кабел (4,5 метра) позволява лампичките да бъдат аранжирани по много начини - чрез сгъване на кабела можете да инсталирате лампите близо едно до друга или да ги разнесете по цялата повърхност на огледалото.

Захранващият кабел притежава и вградено дистанционно за управление на лампите - от него избирате цвят и степен на осветяване.

Размерите на всяка лампичка са 4,5х5см.


Характеристики:
Комплект LED лампи за огледало;
Брой лампи: 10;
3 цвята светлина: неутрално бяло, дневна светлина, топло бяло;
10 степени на сила;
Дълъг кабел: 4,5 метра;
Подходящ за огледала и тоалетки;
USB захранване;
Енергоспестяващи;
Вградено дистанционно за управление;

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Лампи за огледало с USB захранване и 30 режима на светлината


  • КОД: ISO00018910
  • Наличност: В наличност
  • 36.60 лв.

    25.00 лв.

Свързани продукти

Етикети: Лампи за огледало с USB захранване и 30 режима на светлината