Красива кръгла подложка за хранене за декорация на маса Красива кръгла подложка за хранене за декорация на маса Красива кръгла подложка за хранене за декорация на маса Красива кръгла подложка за хранене за декорация на маса Красива кръгла подложка за хранене за декорация на маса Красива кръгла подложка за хранене за декорация на маса Красива кръгла подложка за хранене за декорация на маса Красива кръгла подложка за хранене за декорация на маса Красива кръгла подложка за хранене за декорация на маса Красива кръгла подложка за хранене за декорация на маса Красива кръгла подложка за хранене за декорация на маса

Кръгли подложки за сервиране и хранене са оригинална и свежа идея за красива декорация на маса. С тях всяка чиния и маса изглеждат зашеметяващо, дори променят цялостната визия на помещението! Елегантно и функционално допълнение към вашия интериор, което не само ще предпази повърхността на масата от надраскване или петна, но и ще придаде уникален, стилен вид.


СВЕЖО ДОПЪЛНЕНИЕ

Независимо дали искате да изненадате гостите с красиво сервирана храна или просто имате нужда от обновяване дизайна на масата, кръглата подложка за хранене гарантирано ще освежи визията на масата.

Освен красота, те ще осигурят и защита на повърхността.

С диаметър от цели 38 см те придават изтънченост и класа дори на най-обикновената маса.

Може да се използвате като подложка за хранене и сервиране или просто за декорация.


УСТОЙВИВИ МАТЕРИАЛИ и ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ

Материалите, използвани за направата на подложката за сервиране са устойчиви и лесни за почистване, което улеснява поддържането и безупречно чиста. Няма риск от създаването на петна. В случай на засапване обикновено е достатъчно да и избършете с влажна кърпа. Не е нужно изпиране в пералня.

Всичко това прави живота на експлоатация неограничено дълъг.


УНИВЕРСАЛЕН И МОДЕРЕН ДИЗАЙН

Кръглата форма с изчистена и в същото време разчупена визия на подложката я прави перфектна както за класическа, така и на модерна обстановка. Универсален дизайн, който ще пасне на всеки интериор, допълвайки всеки индивидуален стил.


ЛЕСНО СЪХРАНЕНИЕ

Подложките за сервиране и хранене са компактни и не заемат излишно пространство. Дори да решите да ги премахнете от масата, за да ги приберете или пренесете на друго място, няма да ви заемат излишно място.


Характеристики:

  • Материал: Синтетичен PP;
  • Водоустойчивост;
  • Лесно поддържане и почистване;
  • Модерна визия;
  • Диаметър: 38 см;
  • Цвят: Изберете наличен цвят от падащото меню


В HOMELAND.BG ще откриете разнообразие от интересни идеяи за декорация на дома на достъпни цени.

Силиконов протектор за маса или стол
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Кръгли подложки за сервиране и декорация на маса


  • КОД: VERK27105
  • Наличност: В наличност
  • 4.90 лв.


Налични опции

Свързани продукти