Козирка за къпане на бебе без мокрене на лице Козирка за къпане на бебе без мокрене на лице Козирка за къпане на бебе без мокрене на лице Козирка за къпане на бебе без мокрене на лице Козирка за къпане на бебе без мокрене на лице Козирка за къпане на бебе без мокрене на лице Козирка за къпане на бебе без мокрене на лице Козирка за къпане на бебе без мокрене на лице
Предпазерте лицето и очите под душа с предпазна шапка за къпане на дете.
Козирката за къпане на бебе е чудесен аксесоари създаден да улесни родителя и да осигури комфорт на детето за безпроблемно и забавно къпане. Край на драмите с шампоан в очите и погълната вода.
Шапка за къпане на дете е идеална за безпроблемно измиване на малката глава. С цветното покривало за баня всяко дете ще обикне времето, прекарано във ваната и ще спре да го третира като неприятна необходимост. Край на мъките под водата и щипещата пяна в очите. С водозащитната козирка за деца всяко къпане ще бъде страхотно забавление, без стрес и плач.

Тя е адаптивна и универсална.
Вътрешната част прилепва плътно към главичката на детето, без да пропуска глава, а благодарение на множеството регулируеми размери лесно избирате подходящия за вашето дете.
Козирката за къпане притежава специални улеи, които елегантно оттичат водата без да мокрят лицето на детето.

Подходяща е и за подстригване.
Материал: Силикон.
Регулируем диаметър: 12 до 15 см;

Предлага се в два цвята: Син или Розов (изберете от падащото меню)

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Шапка за къпане на дете - за момче или момиче


  • КОД: ISO00001842
  • Наличност: В наличност
  • 6.90 лв.

    5.90 лв.


Налични опции

Свързани продукти