Преносимо барбекю Muhler Преносимо барбекю Muhler Преносимо барбекю Muhler Преносимо барбекю Muhler Преносимо барбекю Muhler Преносимо барбекю Muhler

Преносима грил скара със затварящ се объл капак за приготвяне на вкусно и ароматно опушено на въглища месо или зеленчуци.

Барбекюто е създадено за използване с въглища - едновременно ще изпече качествено месото и ще му придаде онзи невероятен аромат и загар желан от Вас. Формата на барбекюто е проектирана точно с тази цел - облият капак ще позволи много бързо да опушите месото или зеленчуците от всички страни като го затворите за няколко минути. Той се затваря плътно и изпуска съвсем малко пушек от ъглите си докато въглищата тлеят.


В комплекта към барбекюто ще откриете общо 4 решетки тип скара - 2 големи и 2 малки. Малките се поставят на дъното на барбекюто и задържат въглищата. Големите се използват за печене на храната. Когато разтворите напълно капака на скарата, неговата дръжка се превръща в поставка и го задържа в легнало положение върху земята. Върху втория капак се поставя другия сет скари и така на практика ще разполагате с 2 барбекюта, на които отделно да печете месо и зеленчуци.


Цялото барбекю е направено от неръждаема ламарина с цинково покритие, което е много устойчиво на корозия. Също така то разполага с 4 крачета за лесно поставяне на земята или на преносима маса (↓Вижте↓).

Комплект сгъваеми маса и столове

113.90 лв. Без ДДС: 113.90 лв.

За да не се опарите докато обръщате храната си върху скарата, можете да ползвате практична щипка за барбекю, а след като сте готови да почистите решетката с универсалната четка за почистване на скари (↓Погледнете↓)

Крачетата осигуряват височина на скарата 16,5см. за да няма директен допир между горещите части и повърхността, на която е поставена.
Размерът на скарата е 35х38см.Характеристики:

Идеален за използване в градината или на терасата;
Компактен и преносим модел;
Предназначена за използване с въглища;
Объл капак за опушване;
Размер на скарата: 35х38см.;
2 комплекта решетки тип скара: 2 малки и 2 големи;
Разгъваем капак превръщащ се във второ барбекю;
Материал: Неръждаема ламарина с цинково покритие;


Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Преносимо барбекю Muhler


  • КОД: REN1003817
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 79.00 лв.

    76.90 лв.

Свързани продукти

Етикети: Компактно барбекю с капак