Колани за бързо и лесно носене на мебели Колани за бързо и лесно носене на мебели Колани за бързо и лесно носене на мебели Колани за бързо и лесно носене на мебели Колани за бързо и лесно носене на мебели

Коланите за носене на мебели са верен помощник, когато се налага да носите тежки товари.

Идва момента за почистване или ремонт, в който се налага да местим тежки мебели или електроуреди. Налага се сложно и доста често рисковано вдигане, което носи рискова както за вашето здраве и кръст, така и за околните предмети. Тогава ви се приисква да имате уред за бързо и лесно местене на мебели, но нямате.


На помощ идват коланите за носене на мебели. Верен помощни винаги под ръка при нужда от асистенция. С тях бързо и лесно може да премествате тежки предмети. Може да се справите и само с помощта на партньора си без да викате приятели и майстори ан помощ.


Създадени с мисъл за ползвателя!

Коланите са супер здрави изработени от като ремъци, които са изработени със специален дизайн. Минават през ръцете и под мебелите, което улеснява местенето. Лесно се подпъхват под мебелите, улеснявайки максимално тяхното повдигане и носене.

Притежават удобни отвори, в които да пъхнете ръцете си. Те са стабилни и здрави и осигуряват бърз и лесен начин за местене и носене на техника, пералня, хладилник, печка, диван и други.


Издържат на натоварване до 1000кг.

Дължина: 270см;


ВИДЕО:


Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Колани за носене на товари тип ремъци


  • КОД: VERK15287
  • Наличност: В наличност
  • 13.30 лв.

Свързани продукти