Качествена макара за навиване на маркуч до 60 метра за бързо и лесно поливане Качествена макара за навиване на маркуч до 60 метра за бързо и лесно поливане Качествена макара за навиване на маркуч до 60 метра за бързо и лесно поливане Качествена макара за навиване на маркуч до 60 метра за бързо и лесно поливане Качествена макара за навиване на маркуч до 60 метра за бързо и лесно поливане Качествена макара за навиване на маркуч до 60 метра за бързо и лесно поливане

Макарата за градински маркуч е незаменим инструмент за всеки градинар, който държи на реда и комфорта в градината. С нея поливате бързо и лесно. Благодарение на здравата си конструкция и практични функции, той ви позволява лесно да навивате, съхранявате и транспортирате маркуча, което прави грижата за градината още по-приятна и ефективна.


Създадена с мисъл за ползвателя притежава няколко основни предимства:


УНИВЕРСАЛЕН МОДЕЛ – макарата е подходяща за всички видове маркучи. Могат да се навиват както гумени, така и платнени маркучи. Максималната дължина на маркуча за стандарт 1/2" е 60 м, а за стандарт 3/4" е 50 м.


МАНИВЕЛА - равномерно и бързо навиване с помощта на удобна манивела предпазва маркуча от прегъване. Благодарение на стойката можете да развиете толкова, колкото ви е необходим. Благодарение на това можете удобно да поливате вашите двор и градина.


КОНЕКТОР И ДРЪЖКА - Макарата има централна букса за свързване на бързи конектори и дръжка. Това решение ще ви позволи бързо да свържете и преместите поливната система на правилното място, за да започнете работа.


СТАБИЛНА КОНСТРУКЦИЯ – барабанът е изработен от пластмасови и метални конструктивни части. Теглото му е много ниско, което улеснява пренасянето на макарата.Спецификации:

 • барабан на количка: пластмаса
 • максимална дължина за стандарт 1/2": 60м
 • максимална дължина за стандарт 3/4": 50м
 • външни размери: 42 х 41,5 х 35 см
 • тегло на количката: 1,477 кг
 • тегло на опаковката: 1.627 кгВ HOMELAND.BG ще откриете подбрани модели на аксесоари за градината и двора на достъпни цени.


Други клиенти добавиха и това:
Капан за насекоми тип защита за растения

6.90 лв. 9.30 лв. Без ДДС: 6.90 лв.

Уред за премахване на плевели

25.00 лв. 29.90 лв. Без ДДС: 25.00 лв.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Макара за градински маркуч ¾ или ½ HOMELAND.BG


 • КОД: ISO00023569
 • Наличност: В наличност
 • 49.90 лв.

  39.90 лв.

Свързани продукти