Кварцова печка с реотан за икономично отопление Кварцова печка с реотан за икономично отопление Кварцова печка с реотан за икономично отопление Кварцова печка с реотан за икономично отопление Кварцова печка с реотан за икономично отопление Кварцова печка с реотан за икономично отопление
Затоплете стаята бързо и лесно с Икономична Кварцова Печка! Загрява бързо и променя температурата в помещението само за няколко минути, след което поддържа топлината с нисък разход на ел. енергия. Ако търсите икономична печка на ток - тази е точно за Вас!

Защо да изберете този тип печка?

Икономична работа
Кварцовата печка е много по-икономична (до три пъти по-нисък разход на ток) в сравнение с вентилаторните духалки, а топлината, която отделя се равнява на духалка 2000W, Но само с 800W разход.
Благодарение на кварцовата печка стаята се отоплява равномерно, бързо и ефективно. Подходящи за икономично отопление за стая.


Не замърсява въздуха
Тайната на ефикасното действие се крие в кварцовите реотани. Характерно за тях са високоефективен топлообмен, бързо загряване до желаната температура и постоянно топлоотдаване. След работата на печката въздуха остава.свеж и незамърсен. За сравнение с вентилаторните духалки, които разпръскват праха и частиците във въздуха, попадайки в дихателната ни система.


Не заема излишно място
Притежава ергономичен и компактен дизайн. Подходяща е за затопляне на помещение до 25 кв.м.
Поставете в спалнята, кухнята, в банята, в офиса и където пожелаете. Включете и усетете как температурата се променя само за няколко минути.


Кварцова печка предимства пред духалка:
1. Притежава висока ефективност;
2. Затопля до 40% по-бързо;
3. С до 60% по-нисък разход на енергия; (800W се равняват на 2000W при същия топлобмен)
4. Пести пари;
5. Не вентилира праха в стаята. (Усеща се приятна топлина във въздуха, а не прахови частици)
6. Компактна и лесна за пренасяне;
7. По-дълъг технически живот! (Ако след години кварцови реотан изгори се заменя лесно, но ако мотора на духалката изгори, не може да се подмени)


Може да избирате между две степени на затопляне:
1. 400W - работи само единия реотан;
2. 800W - работят двата реотана;


Характеристики:
 • Висококачествени кварцови нагреватели;
 • Удобна дръжка;
 • Корпус от топлоустойчива ненагряваща се пластмаса;
 • Предпазител против преобръщане;
 • Висока производителност и ниска консумация на енергия;
 • Ефикасна площ на отопление: 25 кв.м;
 • Мощност: 800W;
 • Размери: 31 х 25 х 5 см;
 • Марка: Termomax (Бъл;гарска);
 • Гаранция: 2 години;


Известни още като халогенните печки представляват лек портативен уред, който е снабден с високотемпературни нагреватели, "скрити" в прозрачни кварцови тръби. Този тип нагреватели използват халогенни елементи, а не електрически намотки или друг тип проводници.


Халогенните печки са наричани още и "кварцови", заради материала, от който са изработени леглата за проводниците. Този тип уреди осигуряват топлина чрез излъчване. Зад нагревателите има поставена светлоотразителна плоскост, която допълнително подсилва ефекта на лъчение. Друга характерна особеност за тези печки е, че поради високата температура на нагревателите, те отделят и светлина. На практика, ако вечер пред телевизора сте си пуснали халогенна печка, най-вероятно няма да се нуждаете от друг тип осветление.

Разгледайте всички възможности за икономично отопление на ток от HOMELAND.BG

Често купувани заедно:
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Кварцова печка с 2 степени за икономично отопление на ток


 • КОД: REN1007023
 • Наличност: 2-3 Дни
 • 37.60 лв.

  27.60 лв.

Свързани продукти