Филтър за чешма за пречистване на вода Филтър за чешма за пречистване на вода Филтър за чешма за пречистване на вода Филтър за чешма за пречистване на вода Филтър за чешма за пречистване на вода Филтър за чешма за пречистване на вода Филтър за чешма за пречистване на вода

Филтър за чешма за пречистване на вода - инструкции за употреба


1. Предпазни мерки


 • Не инсталирайте филтъра за пречистване директно към водно отоплителен уред (кухненски бойлер, нагревател и др.) Той трябва да е свързан към крайния източник на вода -  кухненска мивка или чешма в банята.
 • Не използвайте пречиствателя с гореща вода с температура над 60 градуса.
 • За оптимално пречистена вода – след пускане на водата изчакайте около 5 секунди докато струята тече за премахване на остатъчната вода във филтъра.


2. Монтаж


 • Монтажът на филтъра се осъществява върху тръбата на чешмата в кухнята или банята.
 • В комплекта ще намерите няколко различни приставки, съвместими с различните типове стандартни чешми.
 • Отворете прозрачното капаче (където се намира керамичния резервоар) и затегнете гнездото, от където ще минава вече пречистената вода.
 • Накрайникът или чешмата се свързва към филтъра и се затяга плътно, за да не се получават течове.Насладете се на чиста и вкусна вода у дома БЕЗ разходи за минерална вода с пречиствател на вода Zoosen с 8 нива на филтрация.


Колко често Ви се налага да купувате скъпа минерална вода или да търсите чиста изворна вода и да пълните големи количества бутилки, за да осигурите най-доброто за семейството си?


За всички нас е важно да пием качествена вода, за да сме в оптимално здраве в дългосрочен план. Приемането на минимум 2 литра вода на ден е жизнено важно за правилното циркулиране на тялото и метаболизма. За целта много специалисти съветват да комбинираме различни минерални води с чешмяна пречистена вода. Преминаването само към минерална вода не е оптимално и полезно решение не само за нашия джоб, но и за организма ни.


Чешмяната вода обаче е варовите и има нужда от пречистване...

За тази цел Ви предлагаме добро решение - пречиствател за вода Zoosen, който се монтира директно на чешмата в кухнята или банята и ефикасно филтрира и най-дребните частици. Пречиствателят не позволява на варовиковите отлагания да достигнат до вашата питейна вода, не пропуска ръжда и фини частици замърсявания и ще осигури чиста, питейна вода по всяко време. Монтира се към кухненския смесител и може лесно да се почиства.


Този филтър за микрофилтрация е бюджетен и ефикасен вариант за пречистване на чешмяната вода в домашни условия.

С него ще се насладите да приятна за пиене вода БЕЗ миризми, микроби и вредни частици!

Представлява механичен филтър, който филтритрира водата на микро ниво, спирайки неразтворимите твърди частици като мътилка, седименти, утайки, твърди частици, бактерии.


Използва 8 нива на филтрация:

 1. Естествен емайл от диатомна керамика - осигурява ефективна цялостна микрофилтрация;
 2. Nano частици - предпазват от вредни вещества и контролират появата на микроби;
 3. Активен карбон - абсорбира вредните частици и неприятни миризми, осигурявайки вода БЕЗ дъх с хубав вкус;
 4. Минерализиращи частици - активират водните частци;
 5. Майфански камък - пропуска само микроелементите полезни за организма;
 6. Алкална топка;
 7. Филтрационен слой - ефективно спира частици от седименти, ръжда, пясък;
 8. Фина цедка от неръждаема стомана - последно нивон на филтрация, спиращо остатъчни частици;

Филтъра е за многократна употреба и не се подменя след време. Просто се почиства с финна шкурка. Наслоените по него утайки се премахват лесно и е готов отново за използване.

Капацитетът на филтъра е 1000 литра, което означава, че след това е нужно да се почисти. Ако в домакинството Ви пиете средно по 5 литра чешмяна вода на ден, това означава, че след 200 дни трябва да го почистите.

Този филтър ще ви спести и пари. С него може да пиете над 1000 литра вода, ако това беше минерална водя щяхте да сте платили над 300 лв за 100 литра. Все пак се придържаме към правилото да се комбинира чешмяна с различни видове минерална вода.

Пречиствателя на вода е изработен с мисъл за ползвателя. Притежава кран, който ви позволява да избирате дали струята да преминава през филтъра или не. Така когато например използвате вода само за измиване, а не за пиене може да превключвате от крана.

Ако се притеснявате дали ще стане на Вашата чешма - няма проблеми! Филтъра е универсален и може да се постави на повечето видове чешми в кухнята. В комплекта получавате допълнители адаптери за поставяне на чешми с различна резба.

Монтирането му не е сложно, не ви трябват допълнителни инструменти - всеки може да се справи (с инструкции в комплекта).


Предимства:

 • Лесен монтаж;
 • Универсален захват;
 • Многократна употреба;
 • Лесно почистване;
 • Спестява средства и време;


Характеристики:

 • Материал: Минерал и пластмаса;
 • Капацитет: 1000 литра;
 • Дебит: 1Л/мин;
 • Налягане: 0.1-0.4Mpa;
 • Работна температура: 5-38C;
 • Размери: 14 х 7 х 13 см

Покажи повече Покажи по-малко
Николета Узунова 04/03/2023

Водата от чешмата беше мътна,но стози филтър определено има промяна, благодарим.

Адемир Молов 27/02/2023

За нас това е практично решение, което работи и е нниска цена. Доволни сме и препоръчваме.

Ани цветкова 22/02/2023

Сравних водата преди филтъра и след нея - имаше разлика и в цвета и вкуса.

Маргарита Виденова 07/02/2023

Бях скептичен, но от фирмата ме увериха, че ако не ми върши работа мога да го върна в 30 дневен срок Оказа се, че върши работа.

Benjie 23/08/2021

Cheers great quick service

Показване на 1 до 5 от 5 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Филтър за чешма за пречистване на вода


 • КОД: VERK15916
 • Наличност: В наличност
 • 39.90 лв.

  25.00 лв.

Свързани продукти