Електромагнитен уред против хлебарки Електромагнитен уред против хлебарки Електромагнитен уред против хлебарки Електромагнитен уред против хлебарки

Сигурно няма човек, който да не се е сблъсквал с един много неприятен и дразнещ проблем – наличието на хлебарки, мишки, комари, и други насекоми, които не само че са неприятни, но и са приносители на множество болести, които могат да бъдат опасни за човека. И вероятно вече сте опитвали всичко, което се продава в аптеките. Повечето продукти обаче имат временен ефект, и не след дълго, досадните насекоми се завръщат отново. Не се отказвайте, има нещо, което ще Ви помогне да излезете като победител от битката с хлебарките. Въпросното нещо се нарича електромагнитен уред против хлебарки.

Какво представлява електромагнитния уред против хлебарки? Уредът е екологично и ефективно средство, благодарение на което ще се отървете от мишки, хлебарки, мравки, комари и други насекоми. Употребата му е изключителна лесна – не се нужни специални умения, за да го използвате – цялата работа е да го включите в електрически контакт. Електромагнитният уред против хлебарки е едно от най-ефективните и надеждни средства, които ще Ви помогнат завинаги да се отървете от всички инсекти в дома, офиса, или друго помещение. Много е важно да отбележим, че импулсите, които уредът излъчва, по никакъв начин не вредят на хора и домашни любимци. Това позволява използването на уреда в хотели, ресторанти, магазини, апартаменти и къщи, и както и всякакви други помещения, в които живеят и работят хора, или които са обитавани от домашни любимци.

Как работи уредът?

Електромагнитният уред против насекоми разпръсква импулси, които правят Вашия дом, офис или друго помещение, некомфортно и неприятно за хлебарки и всякакви инсекти. Обхватът, върху който действа уредът е 150 кв.м., което означава, че ще прогоните досадните насекоми не само от Вашия дом, но и от този на съседите. Предаването на електромагнитните импулси се осъществява чрез електрическата инсталация (окабеляването) на сградата. Това им позволява да достигнат до местата, където хлебарките живеят и се размножават, и да ги прогонят завинаги от дома Ви.
По принцип, размножителният период на хлебарките трае между 4 и 6 седмици, и поради тази причина, максималният ефект от електромагнитния уред ще бъде постигнат след 2 до 3 седмици.

Защо да се доверя на електромагнитният уред против насекоми?

Освен лесната, безпроблемна и безвредна употреба на уреда, друго голямо предимство е фактът, че той не се нуждае от никакви консумативи, за да защити помещенията Ви от досадните хлебарки. Включете електромагнитния уред в контакта, който се намира най-близо до пода. Толкова е лесно да се отървете от хлебарките завинаги – не се изискват никакви умения и усилия от Ваша страна.

Така или иначе, вече сте изпробвали всичко, което се предлага в аптеки и специализирани магазини, с една единствена цел – да се отървете трайно, а по възможност и завинаги, от досадните и неприятни квартиранти – хлебарките. Нищо не губите, ако се доверите на този революционен уред, даже напротив – може само да спечелите – веднъж завинаги да забравите за всякакви неприятни насекоми в дома, офиса, магазина, или където и да било другаде.

Спецификация:

  • Електромагнитният уред против хлебарки е с размери 50/35 мм, и диаметър 100 мм.
  • Теглото на уреда е само 160 гр.,
  • Мощността му е 3-9 W.
  • Притежава сертификат СЕ, което го прави подходящ за употреба в Европейският Съюз.
  • Безопасен за деца;

Покажи повече Покажи по-малко
Blakeley 10/07/2018

love this Електромагнитен уред против хлебарки and the fact i got it in perfect condition for the price is a plus :)

Kathye 05/11/2017

Hey, guess something has got to give for the relative cheap price. Love it so much!

Показване на 1 до 2 от 2 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Електромагнитен уред против хлебарки


  • КОД: AR120
  • Наличност: В наличност
  • 27.90 лв.

Свързани продукти