Електрически пистолет за боядисване Paint Zoom 650W Електрически пистолет за боядисване Paint Zoom 650W Електрически пистолет за боядисване Paint Zoom 650W Електрически пистолет за боядисване Paint Zoom 650W

Боядисвайте бързо, лесно и равномерно без цапане и капене с електрически пистолет Paint Zoom. Боядисва с 50% по-малко боя и 4 пъти по-бързо от обикновените методи.

С помощта на този уред нанасяте боята равномерно БЕЗ нужда от повтаряне и без да се цапате. Всичко което е нужно е просто да поставите боята в контейнера на Paint Zoom.

С обикновените валяци и четки боядисването е кошмар, а изчакването между първа и втора боя е изключително неудобни и целия процес отнема два дни.

С Paint Zoom можете да боядисвате плоски стени, мазилка, тухли, панели, тавани, бетон, дърво и много други. Винаги ще получавате професионално покритие с 50% по-малко боя, спестявайки ви ценно време и пари. Устройството е направено от ултра леки, издръжливи материали, които ще издържат с години, докато усъвършенстваната технология гарантира перфектно покритие с един слой.


Създаден с мисъл за майстора. Удобен, лек и лесен за работа. С няколко основни предимства за ползвателя:


ПЕСТИ ВРЕМЕ И ПАРИ

Този уред си избива инвестицията още с първото използване. С ел пистолета боядисвате бързо и лесно, което ви пести много време и съответно пари. За не повече от 2 часа може да боядисате хола или помещение около 20 квадрата, което с обикновена четка или валяк ще отнеме два дни.

Боядисва с едно минаване и по-малко количество боя, което допълнително пести от бюджета за ремонт.


БОЯДИСВА РАВНОМЕРНО

Електрическия пистолет за боядисване с латекс притежава спрей дюза, която разпространява боята равномерно без нужда от повторно минаване. Едновременно пести време и пари, а резултатът е перфектно боядисани стени и таван.


ЛЕК И УДОБЕН

Дизайна на пистолета за боядисване Paint Zoom е компактен и лек за използване. Няма да се изморите при продължителна работа.


ЛЕСНА УПОТРЕБА

Работата с Paint ZOOM е много лесна. Просто поставете разтвора с боя и започнете работа. Лесно може да се използва от мъже и жени.


Характеристики:

  • Напрежение: 230V-240V ; 50 Hz;
  • Мощност: 650 W;
  • Мощност на пръскане: 105 W;
  • Капацитет на съда: 800мл;
  • Дължина на електрическия маркуч: 1,5м;
  • Обороти на мотора: 32 000 об./мин;
  • Тегло: 2,2 кг;
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Машина за равномерно и лесно боядисване с латекс


  • КОД: VERK15095
  • Наличност: В наличност
  • 67.00 лв.

Свързани продукти