Ексфолираща четка за тяло за баня с масажиращ ефект Ексфолираща четка за тяло за баня с масажиращ ефект Ексфолираща четка за тяло за баня с масажиращ ефект Ексфолираща четка за тяло за баня с масажиращ ефект Ексфолираща четка за тяло за баня с масажиращ ефект


Осигурете си гладка кожа с дървена ексфорлираща четка за тяло с естествен косъм. Естествените и косъмчета ефикасно премахва мъртвата кожа. Може да се използва на сухо или мокро прилагане.
Изключително подходяща за използване като четка за гръб за баня. Усещането след използването и е освежаващо и релаксиращо.

Освен ексфолиращия ефект, четката притежава и специални точки, които оказват успокояващ масажиращ ефект върху мускулатурата.

Тя е подходяща за всеки, който има нужда от ръчен масажор или удобна четка за почистване на гръб.


Материал: Дърво + естествен косъм;
Дължина: 42 х 7 см;


Как се прави ексфолиращ масаж?

Сухото четкане е доказан метод за ексфолиращ масаж. При четкането премахваме мъртвите кожни клетки от повърхността на кожата. За разлика от традиционното ексфолиране, четкането се извършва сухо.

Целта е да се премахнат възможно най-много мъртви, сухи клетки, за да се постигне гладка и нежна кожа.

За да бъде лечението ефективно, се нуждаем от специална четка с естествен косъм. Масажната техника трябва да е енергична, но достатъчно нежна, за да не дразни епидермиса.

Всички движения по време на масажа обикновено трябва да се извършват по посока на сърцето и да се повтарят няколко пъти във всяка област.

Може да се очаква известно зачервяване след сесия за сухо четкане на тялото, но това трябва да се дължи на повишено кръвообращение, а не на дразнене на кожата.

Често купувани заедно:
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Масажираща четка за гръб за баня с ексфолиращ ефект


  • КОД: VERK24400
  • Наличност: В наличност
  • 12.30 лв.

Свързани продукти