Джобен трион за оцеляване тип въже с халки Джобен трион за оцеляване тип въже с халки Джобен трион за оцеляване тип въже с халки Джобен трион за оцеляване тип въже с халки Джобен трион за оцеляване тип въже с халки Джобен трион за оцеляване тип въже с халки Джобен трион за оцеляване тип въже с халки
Джобни трион за оцеляване е инструмент, който ще ви позволи да режете дръвчета за огрев и да изграждате навеси в полеви условия. Незаменим помощник в непредвидени ситуации - винаги под ръка при нужда. Добре е всеки да има по един такъв авариаен трион в джоба или в раницата за всеки случай.
Изработена е от здрава нишка стоманена тел, завършваща с метални халки от двете страни. Към тези дръжки могат да се прикрепят предварително подготвени дървени пръти, за да се направи работата по-лесна и удобна.

Основна част от всеки комплект за оцеляване. Незаменим за къмпинг, тренировъчни площадки и градинарство. Гарантира бързо рязане на голяма площ едновременно. Идеален за рязане на дърво, пластмаса, кост и дори мек метал и за работа, изискваща прецизност.

Изработен от плетена тел от твърда неръждаема стомана. Хиляди остри зъбци гарантират бързо рязане. Снабден с удобни дръжки.

Материал: Стомана;
Дължина на нишката: 60 см;

Често купувани заедно:
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Джобен трион за оцеляване тип въже с халки


  • КОД: VERK14381
  • Наличност: В наличност
  • 7.90 лв.

Свързани продукти