Двустенни термо чаши за топли и студени напитки - комплект 2 х 450 мл

Двустенни термо чаши за топли и студени напитки - комплект 2 х 450 мл

МОЖЕШ ДА ПОРЪЧАШ НА ТЕЛ: 0885580473
Код на продукта:
SZK04ZESTAW2
Наличност:
В наличност
Цена: 19,90 лв.25,60 лв.
Описание

Красиви термоустойчиви чаши от тънкостенно боросиликатно стъкло. Изключително подходящи както за топли, така и за студени напитки като кафе, чай, коктейли и други. Поднесете на своите гости със стил и се насладете на приятната изненада.

Чашите задържат температурата на напитката за дълго време, такава каквато я желаете - топла или студена. Изработени от лято боросиликатно стъкло с двустенни стени, които изолират напитката, от ръката и в същото време запазват нейната темпвратура за дълго време. Така ако пиете любимия си чай или кафе няма да се изгорите, а ако сте фен на коктейли ще се запазят свежи и студени.

Тези чаши с от най-високо качество за истински ценители. Притежават изключително красив и стилен дизайн, който пасва на всеки дом или бар.

Не потъмняват и не се надраскват! Формата и размерите на чашата са съчетани, така че да пасват перфектно във Вашата ръка, докато се наслаждавате на лбимата напитка.

И не само това ... Веднъж поставени във Вашата кухня и витрина, те ще допринасят за красотата на дома.

Термоустойчивите чаши с двойно дъно от двустенно стъкло са подходящи за: кафе, лате, капучино, горещ шоколад, чай, коктейли, алкохолни напитки, сок, фреш и други.

Характеристики:

  • Материал: Боросиликатно лято стъкло;
  • Двойни стени;
  • Обем: 450 мл;
  • Вместимост: 380мл;
  • Размери: 15 х 8 см;
  • Комплект: 2 броя'

 

 

Клиентите, които закупиха този продукт, закупиха и: