Двоен индукционен котлон 3200W Grunhelm Двоен индукционен котлон 3200W Grunhelm Двоен индукционен котлон 3200W Grunhelm

Гответе бързо и лесно с двоен индукционен котлон Grunhelm - представлява висококачествен и иновативен кухненски уред, който ще Ви спести време и разходи за тока поради моменталното загряване. Той ще обогати приготвянето на вашата храна със своите множество функции и удобства. Този модел се отличава със съчетание от ефективност, контрол и стилен дизайн.

Характерно за индукцията е моменталното загряване. Тя се активира при поставяне на съдове от неръждаема стомана или друг метал провеждащ електричество чрез индукция. (Може да използвате и подложка за индукционен котлон)


Индукционния котлон е снабден две керамични индукционни плочи - дясна с мощност 1200W и лява с мощност 2000W - този котлон ви дава възможността да готвите две ястия едновременно с различни настройки на температура и мощност. Керамичната плоча осигурява равномерно разпределение на топлината, като в съчетание с индукционната технология позволява бързо загряване и бързо готвене. С десет температурни настройки и десет нива на мощност този котлон предоставя голяма гъвкавост за приготвяне на разнообразни ястия с различни изисквания към готвенето. Зоните за готвене с диаметър 25 см са подходящи както за по-малки, така и за по-големи съдове.

Интегрираният таймер ви позволява да настройвате точното време за готвене за всяка от зоните, осигурявайки ви контрол и точност.

LED екранът предоставя ясна и интуитивна визуализация на текущите настройки и времето за готвене.

Със своя стилен черен дизайн, двоен индукционен котлон Grunhelm не само че е функционален, но и придава модерен вид на вашия кухненски интериор.


Този кухненски уред съчетава в себе си иновативна технология и удобство, което го прави идеален избор за любители на готвенето с високи изисквания.


Характеристики:

- Мощност: 3200 W;

- 10 настройки на температурата;

- 10 нива на мощност;

- 2 керамични плочи;

- Размер на зоните за готвене: 25 см в диаметър;

- Материал: ABS пластмаса;

- LED дисплей;

- Touch screen контрол;

- Таймер;

- Защита от прегряване;

- Размери: Ширина: 59 см х Дълбочина: 36 см;

- Захранващо напрежение: 220-240 V, 50-60 Hz

- Цвят: Черен;

- Гаранция: 24 месеца;


Ако търсите качествени електроуреди на досъпни цени разгледайте в HOMELAND.BG

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Двоен индукционен котлон 3200W Grunhelm


  • КОД: 1445.GI.2021
  • Наличност: В наличност
  • 129.90 лв.

Свързани продукти