Диспенсър тип органайзер за найлонови торбички Диспенсър тип органайзер за найлонови торбички Диспенсър тип органайзер за найлонови торбички Диспенсър тип органайзер за найлонови торбички

Писнало ли ви е от досадно разхвърляните торби? Поддържайте ги подредени и лесно достъпни само с едно издърпване с помощта на удобен органайзер за найлонови торбички

Той ще поддържа пикчетата подредени и само на една ръка разстояние БЕЗ ровене, навеждане или грозно изглеждаща обемна пълна с пликове торба.


Найлоновите торби замърсяват околната среда - не ги изхвърляйте с лека ръка! Добре е да ги използваме многократно преди да ги изхвърлим. Така щадим природата.

Просто закачете на стената поставка за торба за боклук и се насладете на ред и удобство.

Контейнерът се монтира без дупчене. Снабден е със специална самозалепяща се закачалка, която позволява окачването му на вратата или на шкафа. Може да бъде премахнат по всяко време и преместен на всяко място.


Диспенсъра за пликчета е създаден с мисъл за ползвателя. Отличава се с елегантен дизайн, за да се впише във всеки интериор. Органайзерът за торби е подходящ и за съхранение на продукти за лична хигиена – кърпички, дамски превзръзки и други.


Размери: 26 х 13 х 8 см;

Материал: ABS;

Открийте разнообразие от кухненски органайзери на достъпна цена в HOMELAND.BG
Често купувани заедно:
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Поставка за подредени торби за боклук - HOMELAND.BG


  • КОД: VERK15919
  • Наличност: В наличност
  • 13.30 лв.

Свързани продукти