Детски чин със сгъваем дизайн тип помощна маса Детски чин със сгъваем дизайн тип помощна маса Детски чин със сгъваем дизайн тип помощна маса Детски чин със сгъваем дизайн тип помощна маса
Сгъваем детски чин за писане тип помошна маса за диван, рисуване и учене - подходящ за ползване в училище, в детската градина или у дома.

Детският чин е със сгъваем дизайн и когато не се използва заема много малко място - широкият плот подходящ за няколко тетрадки или скицник може да се прибере към крачетата и така конструкцията да стане плоска.

Самият плот е направен от масивна пластмаса и е едновременно стабилен и лек. Сгъваемата конструкция е направена от метал с 6 фази за повдигане или намаляне на височината.

Сгъваемият детски чин е подходящ и за употреба с преносим компютър (лаптоп) - масата притежава ръб пречещ на предметите да паднат от нея и опция за наклон, с който ученето през компютъра става още по-удобно.

Размерите на пластмасовия плот са 52х40см. Височината на крачетата може да се регулира от 52см. минимум до 73см. максимум.


Характеристики:
 Материал: Пластмаса / Метал;
 Размери на плот: 52х40см.;
 Височина на крачетата: от 52 до 73см.;
 6 степени на регулация на височината;
 3 нива на накланяне;
 Подходяща за ползване у дома или в училище;
 Подходяща масичка за писане, рисуване и работа с лаптоп.
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Детски чин със сгъваем дизайн тип помощна маса


  • КОД: VERK15127
  • Наличност: В наличност
  • 49.90 лв.

Свързани продукти

Етикети: Детски чин със сгъваем дизайн