Боксова круша и ръкавици за деца Боксова круша и ръкавици за деца Боксова круша и ръкавици за деца Боксова круша и ръкавици за деца Боксова круша и ръкавици за деца Боксова круша и ръкавици за деца Боксова круша и ръкавици за деца Боксова круша и ръкавици за деца Боксова круша и ръкавици за деца Боксова круша и ръкавици за деца Боксова круша и ръкавици за деца Боксова круша и ръкавици за деца Боксова круша и ръкавици за деца
Детска боксова круша на стойка с ръкавици за малки шампиони. Боксовият комплект е чудесен подарък за вашите деца, дори родителите може да се включат. Тренировката с него ще развие координацията и уминията на вашето дете, изразходвайки неговата енергия.. С детската боксова круша, Вие ще осигурите за вашето дете забавление и физическа активност.Комплекта включва и гаечен ключ за регулиране на стойката, който може да се използва от децата и по този начин да упражняват и своята сръчност.

Комплектът за малки боксьори е изработен с мисъл за родителите! Напълно безопасен за игра както у дома, така и на двора. Може да сте сигурни, че детето няма да се нарани, нито за счупи нещо около себе си. Сгъва се и се пренася лесно. Също толкова компактно се съхранява БЕЗ да заема илишно пространство. Детето Ви ще може да спортува на различни места. Боксовите аксесоари притежават висококачествена изработка от кожа, пластмаса и текстил, със здрави шевове.

Детският боксов комплект е направен с мисъл за удобство за вашите малчогани. Стойката на боксовата круша е изключително стабилна (просто трябва да се напълни с вода или пясък) и може да се регулира от 70 до 104 см, според височината на детето Ви. Освен това в комплекта са включени две боксови ръкавици, помпа за надуване на боксовата круша и гаечен ключ за фиксиране на стойката. Този чудесен подарък е подходящ за деца над 3 години. Щом го подарите, Вашият малък шампион ще засияе от радост.

Характеристики:

 • Материал: пластмаса, кожа, текстил;
 • Цвят: черно с червено;
 • Тегло: 2,1кг;
 • Височина на боксовата круша 70 - 104 см;
 • Размер на опаковката: 45 х 35 х 9 см;
 • Подходящо за деца над 3+ години;

Комплекта вклюва:

 1. Боксова круша;
 2. Стойка;
 3. Чифт ръкавици;
 4. Гаечен ключ;
 5. Помпа;
Често купувани заедно:
Антигравитационна кола с дистанционно управление и светлини

Кола движеща се по стените и тавана, посредством вакумна технология. Вече земята не е единственото т..

29.90 лв. 36.00 лв. Без ДДС: 29.90 лв.

Hoverball футболна топка за безопасен футбол

Игра на футбол вкъщи без риск от удряне и счупване на покъщнината - вече е възможно с високотех..

13.90 лв. 16.30 лв. Без ДДС: 13.90 лв.

Детски боулинг с 6 кегли и две топки

Детска версия на популярната игра - боулинг комплект с 6 броя кегли и 2 топки. Забавлението за ця..

15.30 лв. Без ДДС: 15.30 лв.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Боксова круша и ръкавици за деца


 • КОД: ISO00016953.BF2
 • Наличност: В наличност
 • 67.00 лв.

  49.90 лв.

Свързани продукти