Дървен статив за рисуване тип поставка за картини 170 см Дървен статив за рисуване тип поставка за картини 170 см Дървен статив за рисуване тип поставка за картини 170 см Дървен статив за рисуване тип поставка за картини 170 см Дървен статив за рисуване тип поставка за картини 170 см Дървен статив за рисуване тип поставка за картини 170 см Дървен статив за рисуване тип поставка за картини 170 см Дървен статив за рисуване тип поставка за картини 170 см Дървен статив за рисуване тип поставка за картини 170 см Дървен статив за рисуване тип поставка за картини 170 см

Перфектения подарък за млади художници детски статив за рисуване тип стойка за картини, който ще стимулирате децата да рисуват удобно и креативно.

Идеален за използване както от любители, деца, и възрастни, така и от професионални художници.


ДЕКОРАЦИЯ ЗА ДОМА

Триножника за рисуване може да се използва и като креативно допълнение за декорация за дома в ролята на поставка за картини. Също така може да се използва за изложби в мострени зали и галерии.


КАЧЕСТВЕНА ИЗРАБОТКА

Стойката за рисуване е с висококачествена изработка от дърво със стабилна конструкция. Отличен избор за художници поради своята издръжливост, гъвкавост, естетика и стабилност, осигурявайки солидна опора при рисуване.


РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНАТА


Дървеният статив има възможност за регулиране на височината на платното и ъгъла на наклон, което дава на художниците максимална гъвкавост при адаптиране на платното към техните нужди.


ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРЕНАСЯНЕ И СГЪВАНЕ

Tриножникът за рисуване е сгъваем, което го прави лесен за пренасяне и съхранение без да заема излишно място, особено ако разполагате с работно място.


НАБЛЮДЕНИЕ И ПЕРСПЕКТИВА

Благодарение на възможността за регулиране на ъгъла на наклон, стативът ви позволява да наблюдавате работата си от различни гледни точки и разстояния, което ви помага да оцените напредъка на работата си и да подобрите детайлите.


Спецификации:

  • Кафяв цвят;
  • Материал: естествено дърво;
  • Регулируема височина на платното: да;
  • Размери: 170 х 56 х 75 см;
  • Тегло: 2,400 кг;
  • Тегло на опаковката: 2,760 кг.


HOMELAND.BG предлага разнообразие от интересни предложения за изкуство и декорация на достъпни цени.

Други нклиенти закупиха и тезни продукти:
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Триножник за картини тип дървен статив за художник 170 см


  • КОД: ISO00022621
  • Наличност: В наличност
  • 59.90 лв.

Свързани продукти