Мощен охладител за лаптоп и геймъри Мощен охладител за лаптоп и геймъри Мощен охладител за лаптоп и геймъри Мощен охладител за лаптоп и геймъри Мощен охладител за лаптоп и геймъри Мощен охладител за лаптоп и геймъри Мощен охладител за лаптоп и геймъри

Защитете лаптопа от прегряване по иновативен начин с външен охладител.

Благодарение на този невероятен продукт ще се отървете от най-големия проблем за всеки, който работи на лаптоп, преносим компютър и т.н. - прегряване на процесорите!

Лаптопът е една от най-ценните Ви вещи, а прегряването е една от най - честите причини за повреда. Охладителят е изключително необходима и изгодна инвестиция, която ще удължи живота на Вашия преносим компютър!

Той е проектиран в помощ на всеки от Вас, който извършва ежедневна работа на лаптоп или за любителите на игри.

Охладителят за лаптоп работи като прахосмукачка. Привлича топъл въздух. Благодарение на включените приставки с различни размери, той ще се адаптира към всеки тип лаптоп или нотбук. Не е нужно да се притеснявате за съвместимостта на този продукт с вашето устройство.

Вентилаторът развива скорост до 3000 оборота в секунда. Благодарение на него устройството изсмуква топлия въздух от лаптопа и вентилира процесора.
По този начин температурата се нормализира в рамките на до 15 минути.
Постявя се плътно до въздуховодите на лаптоп.
Притежава оплътняващи части (различни накрайници) в зависимост от големината на решетката, така че да застане плътно до нея.
Включва се към лаптопа посредством USB и започва да вентилира. Може да регулирате силата на вентилатора посредством потенциометър.

Предимства:

 1. Охлаждащ ефект - постига охлаждане в рамките на няколко минути;
 2. Предпазва от прегряване - осигурява постоянна температура на процесора;
 3. Компактен размер - малкият размер и местоположението на връзката на устройството означава, че няма да ви притеснява при работа или игра на лаптоп. Просто го свържете с кабел и поставете подходящия гумен връх на мястото на охлаждане. Можем да го използваме, когато лаптопът или преносимият компютър се прегреят, или да използваме по-ниска скорост, за да предотвратим този процес.
 4. Тиха работа - в допълнение към факта, че охлаждащото устройство не пречи на потребителя на лаптоп по време на работа или игра, е и изключително тихо, така че няма да разсейва и нарушава спокойствието. Благодарение на него работата ще стане удобна както за вас, така и за устройството, на което работите.
 5. Регулиране на скоростта - външният вентилатор има копче, с което можем да регулираме броя обороти в секунда и по този начин количеството изсмукан топъл въздух. Устройството ще ни служи както при прегряване на лаптопа, така и при работа по него, премахвайки тази заплаха.

За постигане на максимален ефект на охлаждане може да комбинирате с вентилаторна подложка, която да циркулира въздуха в долната част на лаптоп. (Може да добавите от тук)

Спецификации:

 • Материал: ABS;
 • Мощност: 2W;
 • Обороти в минута: 1500 - 3000 в мин +/- 10% RPM;
 • Размер на вентилатора: 7.5 х 7.5 х 225 см;
 • Въздушен поток: 75.35 CFM;
 • Захранване: 5V;
 • USB интерфейс;
 • Размери: (ширина / дължина / височина) 9 х 13 х 5.2 см;
 • Тегло: 185 грама;
 • Цвят: черен;

Комплектът включва:

 1. Охлаждащо устройство;
 2. 3 гумени капака;
 3. USB кабел;
 4. Подложка;
 5. Стикери против хлъзгане
Покажи повече Покажи по-малко
Piefer 02/06/2020

FABULOUS Мощен охладител за лаптоп и геймъри & SERVICE, THANK YOU :-)

Показване на 1 до 1 от 1 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Мощен охладител за лаптоп и геймъри


 • КОД: ISO00009739
 • Наличност: 2-3 Дни
 • 49.90 лв.

  23.60 лв.

Свързани продукти