Коледни рога за кола Коледни рога за кола Коледни рога за кола Коледни рога за кола Коледни рога за кола Коледни рога за кола

Превърнете своята кола в коледна шейна - сега! Оригинална коледна украса за автомобил - еленски рога и червен нос, които ще направят празниците ви още по-весели и изпълнение с настроение.

Подарете си този празничен аксесоар за кола и превърнете пътуванията си в забавно преживяване, събирайки всички погледи на пътя.

Помислете само как вашите деца ще се радват на автомобила ви... Изключително забавни и оригинални еленските рога придават неповторим чар на вашата кола.

С тази оригинална декорация - ще предизвикате позитивно настроение във всеки по пътя.


Комплекта включва:

 • 2 х еленски рога за кола;
 • 1 х червен нос "Рудолф"


Спецификации:

 • Еленски рога за кола
 • Висококачествена изработка от текстилен материал;
 • Пластмасови накрайници за бързо и лесно монтиране;
 • Устойчиви на атмосферни условия - вятър, виелица, дъжд,и сняг;
 • Сигнализираща функция - предпазват от инциденти на пътя;
 • Размери: 44 х 10 см


Декоративният елемент представлява комбинация от еленски рога и червено носле, които се прикрепят над страничните прозорци и в предната част на автомобила, пресъздавайки успешно фигурката на елен. Монтирането на орнаментите става бързо и лесно, без да са необходими специални инструменти или умения за целта. В долната част на еленските рога автомобил са прикрепени специални пластмасови пластини, които се фиксират здраво върху страничните стъкла на автомобила. Поставянето на пластмасовите накрайници трябва да се извърши при отворен прозорец, а след затварянето на страничните стъкла прикрепените рога окончателно се фиксират и остават в постоянно неподвижно положение по време на шофиране.

Червеният помпон, символизиращ еленски нос, е предвиден за пространството под предния капак, над регистрационния номер на автомобила, и поставянето му успешно завършва преобразяването на превозното средство в успешен прототип на еленът- шофьор на Дядо Коледа. Ефектната коледна украса за кола е в състояние дори да ви спести някои неприятни пътни инциденти в коледните задръствания, тъй като екстравагантните коледни рога за кола ви правят лесно разпознаваеми отдалеч.

Външният монтаж на продукта изисква определени критерии на изработка, а еленските рога и нослето са изработени от висококачествени текстилни материали, изключително устойчиви на механични повреди и влага. Те не се повлияват от случайното закачане в клони, билбордове, табели и други опасности, съпътстващи елементите от външната страна на автомобил, и са много подходящ избор за неблагоприятните климатични условия, характерни за късния декември- сняг, вятър, виелица, дъжд.

Специалната коледна украса за кола в каталога ни е обект от изключителен интерес от страна на всички деца, които ще се прехласнат по ефектните орнаменти върху страничните ви стъкла. Детското въображение е изключително активно и със сигурност ще направи асоциация с шейната с елени на Дядо Коледа, която свободно пътува по улиците.

Използвайте оригиналната коледна декорация за кола елен, за организиране на тържествена поява у дома, или при приятелско семейство с деца. Раздаването на подаръци ще има още по-вълнуващо значение за малчуганите, ако се появите с тази екстравагантна маскировка . Ако се преоблечете като Дядо Коледа и добавите няколко допълнителни декоративни елемента върху автомобила си, бихте могли да изиграете истинска приказна коледна пиеса, което ще бъде незабравимо изживяване за малчуганите.

Специалната коледна украса за кола е налична на изключително достъпна цена в каталога ни и сега е точният момент да се снабдите с нея.

Често купувани заедно:
Покажи повече Покажи по-малко
Hare 31/01/2018

Absolutely perfect

Показване на 1 до 1 от 1 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Коледна украса за кола - Еленски рога и нос за автомобил


 • КОД: S85377.8
 • Наличност: По заявка
 • 13.30 лв.

Свързани продукти