Абсорбиращи подложки за възрастни при инконтиненция Абсорбиращи подложки за възрастни при инконтиненция Абсорбиращи подложки за възрастни при инконтиненция Абсорбиращи подложки за възрастни при инконтиненция Абсорбиращи подложки за възрастни при инконтиненция Абсорбиращи подложки за възрастни при инконтиненция Абсорбиращи подложки за възрастни при инконтиненция Абсорбиращи подложки за възрастни при инконтиненция

Поддържайте хигиената в леглото и матрака с абсорбиращи подложки за възрастни при инконтиненция. Неволното изпускане на урина е често срешан проблем особено при по-възрастните хора.

Понякога памперса се размества и около него протича, което е много неприятно. Почистването е адски трудоемко – напрактика невъзможно, а остатъчната миризма е неприятна.

Премахнете това неприятно чувства с предпазни попивателни подложки за възрастни. Гарантиращи добра хигиена и защита от инконтиненция.

Ефикасно абсорбират до 400мл течност и не позволяват на урината да достигне до чистите чаршави и матрак.


Абсорбиращите подложи за еднократна употреба са идеални за защита и подлога на възрастни, подплата на кошари за животни и кутии за отпадъци. Те са меки и не се разслояват, абсорбират цялата влага изключително бързо и цялостно, като по този начин осигуряват най-добрата защита.


ВИСОКА АБСОРБЦИЯ – попивателните хигиенни подложки са изключително абсорбиращи (попиваемост 400 ml), така че цялата течност веднага попива в тях. Благодарение на хигиенните подложки влагата ще се задържа и леглото винаги ще бъде чисто и сухо.


УНИВЕРСАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ - хигиенните подложки може да се използват и за животни - полезни и при пътуване или смяна на средата. Те могат да се използват в колата, хотели или други места, където кучето трябва да направи нещо, но достъпът до външното пространство е ограниченСпецификации:

  • син цвят
  • материал: нетъкан текстил, дървесна маса, каст фолио, макромолекула
  • попиваемост: 400мл
  • размери (дълж./шир.): 60/45см
  • тегло на комплекта: 1,2 кг
  • Цената е за комплект от 50 броя;


Вземете този пакет от цели 50 броя предпазни хигиенни подложки за възрастни и животни на много изгодна цена от само 60 стотинки за брой.


Разгледайте пълната гама помощни средства за възрастни хора от HOMELAND.BG

Често купувани заедно:
Колело за рехабилитация и раздвижване

79.90 лв. 96.00 лв. Без ДДС: 79.90 лв.

Помощна ръка за възрастни хора

23.90 лв. 29.90 лв. Без ДДС: 23.90 лв.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Попивателни хигиенни подложки при неволно изпускане на урина


  • КОД: ISO00006679
  • Наличност: В наличност
  • 29.90 лв.

Свързани продукти