Здрави тренировъчни фитили за фитнес Здрави тренировъчни фитили за фитнес Здрави тренировъчни фитили за фитнес Здрави тренировъчни фитили за фитнес Здрави тренировъчни фитили за фитнес Здрави тренировъчни фитили за фитнес

Затегнете захвата и увеличете повторенията с висококачествени здрави тренировъчни фитили за фитнес. Много по здрави и удобни от другите модели. Подходящи за набиране на лостове, дърпане на тежест и цялостно тежки тренировки. Изработени с мисъл за трениращия!

Осигуряват здрав и сигурен захват и когато предмишниците са уморена са винаги под ръка.

Освен на много изгодна цена, нашите фитили са и с висококачествена изработка. За разлика от повечето евтини фитили на пазара - нашита са много устойчиви на тежко вдигане и няма да се скъсат в продължение на години. Материалът, от който са изработени е с много гъсти нишки тип ремъци, което придава максимална устойчивост и възможност за вдигане на тежки килограми.

Освен много здрави, те са и удобни. Притежават подплата и широки ленти, които осигуряват максимален комфорт по време на вдигане на тежести и набиране на лост.

Веднъж закупили тези фитили, няма да изберете други, а и няма да ви се налага, тъй като ще ги ползвате дълги години.

 

Те са необходим помощник по време на тежки тренировки за гръб и трапец. Заздравяват захвата и ни дават възможност да изпълним още няколко повторения в последните серии от тренировката и набиранията на лост.

В началото на тренировката имаме сила и не са ни нужни, но с напредване на упражненията и увеличаване на тежестта ръцете се протриват, мазолите наболяват и захвата отслабва. Но защо да намаляваме повторенията когато имаме още сила?

Тогава е нужно да поставим тренировъчните фитили за да постигнем максимално повторения и ефикасна фитнес тренировка.


Цената е за комплект от два броя.


Разгледайте разнообразие от фитнес аксесоари на достъпни цени в HOMELAND.BG

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Качествени тренировъчни фитнес фитили за лостове


  • КОД: MAX310254
  • Наличност: В наличност
  • 19.90 лв.

    15.60 лв.

Свързани продукти