Водоустойчива раница за мотористи, която се превръща в чанта за мотор Водоустойчива раница за мотористи, която се превръща в чанта за мотор Водоустойчива раница за мотористи, която се превръща в чанта за мотор Водоустойчива раница за мотористи, която се превръща в чанта за мотор Водоустойчива раница за мотористи, която се превръща в чанта за мотор Водоустойчива раница за мотористи, която се превръща в чанта за мотор Водоустойчива раница за мотористи, която се превръща в чанта за мотор Водоустойчива раница за мотористи, която се превръща в чанта за мотор Водоустойчива раница за мотористи, която се превръща в чанта за мотор Водоустойчива раница за мотористи, която се превръща в чанта за мотор Водоустойчива раница за мотористи, която се превръща в чанта за мотор

Многофункционална водоустойчива чанта за мотор, която се превръща в раница - верен приятел на всеки моторист. Може да я използвате както за ежедневна употреба, така и за дълги пътувания. Практично и безопасно ще съхранява личните ви вещи, мото аксесоари, храна и пренася каска.


Създадена с мисъл за моториста!


Притежава висококачествена изработка с непромукаема материя, устойчива на тежки атмосферни условия. Освен това има водоустойчив калъф за допълнителна защита при валежи..


Чантата за мотор има 1 основно отделение с капацитет до 39 литра. Вътре, еластични ленти за предотвратяване на движение на предмети и един малък джоб с цип.

Външната част са е снабдена с ластици, в които може да поставите ръкавици или други необходими мото аксесоари, плюс по-малък джоб с велкро.Раницата за мотористи може да променя своя обем спрямо вашите нужди.

Сгъваемият дизайн с голям капацитет със сигурност ще побере каска или други мото аксесоари. Капацитетът на чантата за мотоциклет в разгънато състояние е 39л.


Предвидени са две светлоотразителни ленти за допълнителна безопасност при каране.Чанта е универсална подходяща за повечето модели мотори и мотопеди.Поставя се бързо и лесно с помощта на регулируеми катарами към багажника на мотора.

Може да се използва и като раница за носене на гръб.


ЛЕСЕН ЗА МОНТАЖ

  1. Свалете седалката;
  2. Поставете презрамките под седалката;
  3. Поставете седалката;
  4. Поставете чантата на седалката и я затегнете здраво с презрамките;


Разери: височина 43 х ширина 28 х дълбочина 20-30см;


Раницата за мотористи е задължителен аксесоар и верен приятел, който ще ви осигури сигурност и комфорт на мотора и в ежедневието.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Водоустойчива чанта за мотор 2в1 тип раница за мотористи 39 литра


  • КОД: VERK14485
  • Наличност: В наличност
  • 79.90 лв.

Свързани продукти