Водоустойчив Smart часовник ULTRA WATCH с повече от 15 функции за разговори и измерване на кръвно Водоустойчив Smart часовник ULTRA WATCH с повече от 15 функции за разговори и измерване на кръвно Водоустойчив Smart часовник ULTRA WATCH с повече от 15 функции за разговори и измерване на кръвно Водоустойчив Smart часовник ULTRA WATCH с повече от 15 функции за разговори и измерване на кръвно Водоустойчив Smart часовник ULTRA WATCH с повече от 15 функции за разговори и измерване на кръвно Водоустойчив Smart часовник ULTRA WATCH с повече от 15 функции за разговори и измерване на кръвно Водоустойчив Smart часовник ULTRA WATCH с повече от 15 функции за разговори и измерване на кръвно Водоустойчив Smart часовник ULTRA WATCH с повече от 15 функции за разговори и измерване на кръвно Водоустойчив Smart часовник ULTRA WATCH с повече от 15 функции за разговори и измерване на кръвно Водоустойчив Smart часовник ULTRA WATCH с повече от 15 функции за разговори и измерване на кръвно Водоустойчив Smart часовник ULTRA WATCH с повече от 15 функции за разговори и измерване на кръвно Водоустойчив Smart часовник ULTRA WATCH с повече от 15 функции за разговори и измерване на кръвно

Следете време и здравни показатели с иновативен водоустойчив Smart часовник Ultra Watch с над над 15 функции за разговори, измерване на кръвно, крачки калории, сатурация и много други.

Ultra Watch притежава висококачествена изработка с иновативен дизайн, който пасва идеално на мъже, жени и деца. Притежава специален биометричен сензор, който измерва с максимална точност жизнените показатели като кръвно налягане, пулс, ниво на кислород и други. Информацията се визуализира на голям Aloled IPS дисплей с метална рамка и възможност за избот на различни интерфейси според вашите предпочитания.

Докато носите Ultra Watch Smart часовник най-добре ще усетите какво имаме предвид. Усещането за високо качествен продукт ще ви зарази и няма да искате да го смъкнете.


Проектиран с мисъл за ползвателя този Smart часовник ще отговори на всички ваши очаквания:


ТЕЛЕФОН - Безжични разговори през смарт часовника са възможни посредством Bluetooth връзка благодарение на вграден микрофон и високоговорител, които осигуряват перфектна връзка, звук и говор.


ИЗМЕРВАНЕ НА ПУЛС - Smart часовника може да ни информира за пулса в реално време. Има биометричен сензор , който събира данни за сърдечния ни ритъм в продължение на 24 часа и ни дава пълноценна информация.


ИЗМЕРВАНЕ НА САТУРАЦИЯ И КРЪВНО НАЛЯГАНЕ – благодарение на иновативния си биометричен сензор, Ultra Watch играе ролята на оксиметър и апарат за кръвно налягане. Ефикасно измерва с максимална точност ниво на кислород в кръвта и кръвно налягане.


МОНИТОРИНГ НА СЪНЯ - Този интелигентен часовник също ви помага да регулирате съня си благодарение на своя пълен монитор за сън. Ще бъдете информиран колко пълноценен и дълъг е бил сънят ви през денонощието.


ИЗМЕРВАНЕ НА КРАЧКИ И КАЛОРИИ - Освен това има крачкомер и ви позволява да проверите и оцените изгорените калории през деня.


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФУНКЦИИ: NFC контрол на достъпа, Напомняне за заседнал начин на живот, Множество спортни режими, Таймер, Аларма, Барометър, Прогноза за времето, Търсене на телефон, Bluetooth и др.


ВОДОУСТОЙЧИВОСТ - водоустойчив смарт часовник притежава сертификат IP68, което означава, че можете да го носите в дъждовни дни, докато си миете ръцете или дори докато плувате БЕЗ притеснения за неговата устойчивост.


ИЗДЪРЖЛИВА БАТЕРИЯ – предвид всички тези функции батерията е способна да издържи повече от колкото един смартфон (между 3-5 дни в зависимост от работата на дисплея.


БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ – презарежда се посредством магнитно зарядно включено в комплекта.


СТИЛЕН УНИВЕРСАЛЕН ДИЗАЙН – Ultra Watch е изработен от висококачествени материали с модерна визия пасваща на мъже, жени и деца. Разполага с IPS голям дисплей 2.12 инча и водоустойчива здрава силиконова каишка. Усеща се много лек и удобен по време на носене. Каишката може да се регулира, така че да пасне на голяма и малка ръка, закопчава се посредством стоманена катарама.

Подходящ за свързване към IOS или Android – за всички видове смартфони.


Характеристики:

 • Размер: 49 х 44 х 14.4 мм;
 • Регулируема каишка - подходяща за всички възрасти;
 • Универсален дизайн - за всеки пол;
 • Тегло: 55g ;
 • Дисплей: IPS;
 • Размер на екрана: 2.12 инча;
 • Резолюция на екрана: 400*417 пиксела
 • Съвместим с операционни системи Android и IOS;
 • Силиконова каишка;
 • Капацитетът на батерията е 320 mAh;
 • Работи с приложение: WearFit (Безплатно от Google Play Store)
 • Може да избирате между различни цветове (избери от падащото меню);


Функции:

 1. Bluetooth разговори
 2. Напомняне за заседнал режим
 3. Монитор за сън
 4. Аларма
 5. Барометър
 6. Регулиране на яркостта;
 7. Сензор за сърдечен ритъм G сензор;
 8. Bluetooth V5.0;
 9. Високоговорител;
 10. Микрофон;
 11. Мултиспортен режим;
 12. Монитор на сърдечния ритъм;
 13. Монитор за кислород в кръвта;
 14. Измервател на кръвното налягане;
 15. IP68 Водоустойчив

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Смарт часовник за разговори с биометричен сензор за измерване на кръвно, крачки, калории и сатурация


 • КОД: ULTRAWATCH
 • Наличност: В наличност
 • 69.90 лв.

  39.90 лв.


Налични опции

Свързани продукти