Високоскоростен USB Wi-Fi приемник с две антени Високоскоростен USB Wi-Fi приемник с две антени Високоскоростен USB Wi-Fi приемник с две антени Високоскоростен USB Wi-Fi приемник с две антени Високоскоростен USB Wi-Fi приемник с две антени Високоскоростен USB Wi-Fi приемник с две антени

Компактен и мощен, Wi-Fi приемникът улавя с двете си антени дори и слаб интернет сигнал в радиус от до 1 километър.


В много случаи рутерите, излъчващи интернет сигнал са поставени в коридор и вълните биват отслабени от стените в жилището и това ги прави трудни за приемане от устройствата. С приемникът, независимо къде се намира рутера и компютъра Ви, ще можете да използвате безжичен интернет с висока скорост.
USB Wi-Fi приемникът е подходящ и като заместител на безжичните адаптери в лаптопите - монтирани в корпуса на устройствата те често прегряват и намаляват радиуса си на приемане. Външният приемник се свързва лесно с USB кабел, може да стои на определено разстояние от компютъра без да пречи и успешно приема Wi-Fi сигналите от рутера Ви.
USB приемникът е чудесен и практичен вариант за безжичен интернет и за настолни компютри - много често те нямат монтирани индивидуални Wi-Fi карти в дънната си платка и така остават зависими от кабелната връзка между тях и рутера. За да се избегне това, към настолния компютър се включва приемник и така се спестява времето и усилията по прекарване на кабели през стени и стаи.

Приемникът предлага скорост на работа до 300 мегабита в секунда ( в зависимост от сигнала ). Инсталацията на устройството е лесна - включете го в USB вход на Вашия компютър и операционната система ще исталира нужната програма за правилната му работа. В някои случаи може да се наложи ръчна инсталация чрез диска, който ще намерите в кутията. След успешно инсталиране, остава да изберете от Wireless менюто мрежата на Вашия рутер и да се свържете с нея.

В допълнение, приемникът разполага и с LED светлина, индикираща състоянието му на работа.

Практичен и компактен, високоскоростния приемник на безжичен интернет ще Ви спести усилията по преместване на устройствата, прекарване на кабели през стаи и стени и ще Ви осигури безпроблемно използване на Wi-Fi.


Характеристики:

 • Материал: пластмаса и електронни компоненти;
 • Цвят: Черен;
 • Подходящ за настолни и преносими компютри;
 • Лесен за свързване и инсталация;
 • Подходящ за големи помещения;
 • Разполага с две антени: за улавяне на слаби сигнали, преминаващи през голямо разстояние и стени;
 • Гаранция 12 месеца;


Комплектът включва:

 1. Високоскоростен USB Wi-Fi приемник: 1бр.;
 2. Антени: 2бр.;
 3. Диск за ръчна инсталация: 1бр.;
Покажи повече Покажи по-малко
Dett 29/05/2020

EXCELLENT PRODUCT! Thank you!

Показване на 1 до 1 от 1 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Високоскоростен USB Wi-Fi приемник с две антени


 • КОД: L4017KINAMAX
 • Наличност: Няма
 • 33.90 лв.

Свързани продукти