Висококачествена PVC лента за ограда или парапет 19х3500 см тип параван Висококачествена PVC лента за ограда или парапет 19х3500 см тип параван Висококачествена PVC лента за ограда или парапет 19х3500 см тип параван Висококачествена PVC лента за ограда или парапет 19х3500 см тип параван Висококачествена PVC лента за ограда или парапет 19х3500 см тип параван Висококачествена PVC лента за ограда или парапет 19х3500 см тип параван Висококачествена PVC лента за ограда или парапет 19х3500 см тип параван Висококачествена PVC лента за ограда или парапет 19х3500 см тип параван Висококачествена PVC лента за ограда или парапет 19х3500 см тип параван Висококачествена PVC лента за ограда или парапет 19х3500 см тип параван Висококачествена PVC лента за ограда или парапет 19х3500 см тип параван

Осигурете си ефикасна и защита от погледи, вятър и шум с помощта на PVC лента за ограда. Ефективен параван за ограда, който ще ви гарантира уединение и защита. Покрива обща площ от 7 кв/м.


Търсите покритие, което да ви предпази от любопитните погледи на съседите и да предпази от вятър и шум, а освен това да изглежда елегантно, да е устойчиво на атмосферните условия и да се монтира лесно? Ако е така, попаднали сте на правилното място. Можете успешно да закрепите лентата към панелна ограда; парапет на балкон и тераса; подслон или ограда на парцела.


ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ИЗРАБОТКА 450 g/m2 - нашата оградна PVC лента е изработена висококачествени материал – устойчива във времето на силно слънце, вятър, дъжд и атмосферни условия. Практично решение за ограждение на границите на градината, но също така естетично и издръжливо решение, което ще направи вашия имот, парцел или градина да изглежда спретнат и организиран. Благодарение на неяможете да се радвате на красива и функционална градина в продължение на много години!


УСТОЙЧИВА НА UV РАДИАЦИЯ – PVC лентата за ограда е изработена от висококачествени материали, които са специално пригодени да издържат на въздействието на вредното UV лъчение. Благодарение на това не губи своите свойства или цвят, не избледнява и не избледнява дори след продължително излагане на слънце. Не само устойчива на UV радиация, но и изключително издръжлива и устойчива на атмосферни условия, което я прави дългогодишен продукт.


ЛЕСЕН МОНТАЖ – В комплекта получавате 25 монтажни щипки, с които здраво и сигурно ще фиксирате лентата към оградата или парапета. Клипсовете са с размер, адаптиран за 19 cm ширина и 3-6 mm дебелина на оградната тел. Просто прекарайте през отворите и фиксирайте с държачите. Освен това щипките са стеснени на бодлите, за да осигурят по-здраво захващане на самата лента и отрязани, за да улеснят монтажа.


ПРИЛОЖЕНИЕ НА ОГРАДНА ПВЦ ЛЕНТА - работи добре за покриване и маскиране на тесни релефни елементи в 3D панели, като например: покриване на панелни огради; защита на парапети на балкон и тераса; покриване на заслони за боклук или покриване на парцели.


Спецификации

 • Материал: PVC
 • зелен цвят
 • грамаж: 450g/m2
 • лесен монтаж: да
 • размери: 19 х 3500 см
 • обща площ от 7 кв/м
 • тегло: 3.367 кг
 • тегло на опаковката: 3.511 кг


Комплекта включва:

 1. оградна лента
 2. 25 клипа


Открийте разнообразни решения и аксесоари за двор и градина на достъпни цени в HOMELAND.BG

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

ПВЦ оградна лента за защита от погледи и вятър - площ 7кв.м


 • КОД: ISO00023699.GARDEN2
 • Наличност: В наличност
 • 49.90 лв.

Свързани продукти