Уред почистване на ушна кал Уред почистване на ушна кал Уред почистване на ушна кал Уред почистване на ушна кал Уред почистване на ушна кал Уред почистване на ушна кал Уред почистване на ушна кал


Често ли ви се вие свят, имате шум в ушите, болка и влошаване на слуха и главоболие. Тези симптоми може да се дължат на задържана ушна кал, в следствие на некачествено почистване на ушите.

Обикновените клечки са вредни за ушите Ви и за природата и Вие го знаете!


С тях се обира част от ушната кал, но друга част навлиза навътре в ушния канал и след време се получава задръстване, което води след себе си до неприятни симптоми.

Тогава ни се налага да проучваме от какво се получава нашия дискомфорт, което може отнеме време и да задълбочи проблема, докато се открие първоизточникът му, а именно запушен с ушен канал. След това, ако вече не е късно се прибягва до професионално почистване на ушите, което е само временно решение на проблема и след време, той отново ще се появи, ако не променим начина на почистване.

Оказва се, че след употреба на обикновени клечки за уши симптомите на проблеми с главата не закъсняват, но често губим време и пари докато открием и решим проблема. А всъщност решението е пред нас и то е уред за почистване на уши Spiral Cleaner.
Обикновените клечки са вредни за ушите Ви и за природата и Вие го знаете!

Обикновените клечки за уши не са предназначени за почистване на ушите - те правят точно обратното: ушната кал се избутва навътре в ушния канал и не се изважда. Освен това те могат да увредят вътрешното ви ухо. Изхвърлянето им и натрупване като отпадъци води след себеси до замърсяване на околната среда.


Не рискувайте здравето си и променете начина на почистване на ушите си сега!

Използвайте този иновативен уред за почистване на уши „Spiral Ear Cleaner”.

Той е създаден с мисъл за ползвателя!


Почистването на ушите с него е много по-лесно и ефикасно. Едновременно безопасно и изтегля всичката ушна кал, за разлика от обикновените клечки за уши.

Spiral Ear Cleaner не само достига в дълбочина, но и се върти, за да премахне повече от натрпаната ушна кал.

Тайната на ефикасното му действие се крие в иновативния дизайн със мека спирала, която с едно деликатно завъртане почиства ушния канал.

Уреда е клинично доказван и многократно тестван преди да бъде патентован и предлаган за употреба. Нещо повече, той се препоръчва като най-подходящото средство за почистване на уши у дома.


Spiral Ear Cleaner е проектиран да бъде споделян с цялото семейство. Той е подходящ и за децата. Една покупка на този комплект включва цели 16 свредла тип спирала. Всяка спирала може да се използва многократно и всеки от семейството ще има своя, дори и резервни.

Тъй като уреда е създаден да се използва цял живот, вие няма да замърсявате околната среда с непрекъсното нарастващия брой на пластмасови отпадъци и по този начин допринасяте за ЕКО съобразна употреба. А това, което допринася за природата, е полезно и за джоба Ви в дългосрочен план.Освен това инвестицията се избива след първата година на използване, ако сравняваме с използване на обикновени клечки за уши.

Една покупка на Spiral Ear Cleaner, ще се погрижи за чистотата на ушите Ви в дългосрочен план и ще допринесе за по-малко замърсяване на природата.Вземете уреда за почистване на уши Spiral Cleaner сега на супер изгодна ПРОМО цена. Не пропускайте тази оферта, количествата са ограничени. Просто въведете две имена и телефон в полето за поръчка и нашите консултанти ше се свържат с вас предида изпратим.Дурги клиенти често закупуват:
Магнитна щипка за нос против хъркане

Върнете си спокойният сън сега - използвайте магнитна щипка за нос Noseclip лек против хъркане. ..

5.90 лв. 7.90 лв. Без ДДС: 5.90 лв.

Мемори възглавница за правилна стойка при спане

Предотвратете болките в гърба с ортопедична мемори възглавница за колене. Изкривената стойка по врем..

18.90 лв. 23.30 лв. Без ДДС: 18.90 лв.

Бамбукова четка за зъби

Мийте зъбите си с екосъобразна четка за зъби от бамбук. Стандартна четка за миене на зъби, подход..

4.50 лв. Без ДДС: 4.50 лв.

Покажи повече Покажи по-малко
Наско 03/03/2023

Първо се консултирах с един приятел лекар. Като го видя каза , че може и да действа. Взех го и се оказа много полезна покупка.

Асен Пантев 28/02/2023

Имах проблем с хроничен шум в ушите. Пробвах какво ли не. Един ден Жена ми ми даде тая бургия. Първо и се засмях, но след като г използвах разбрах. Оказа се че шума в ушите започна да намалява и постепенно изчезна.Явно се насъбрала кал, която нямаше как да се изкара с клечките.

Божидара Стефанова 21/02/2023

От както го ползвам, нямам проблеми с шум в главата. Незнам дали е заради него, но мисля че действа.

Емилия 15/02/2023

Не се чудете, а си вземете докато още ги има. Този аксесоар почиства перфектно ушите, може да се използва и от деца - напълно безопасен е.

Анастасия Младенова 12/01/2023

Ефикасно почиства ушите и е екологичен. Ползваме два уреда за 4ма човека тъй акто има различни приставки.

Показване на 1 до 5 от 6 (2 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Уред почистване на ушна кал


  • КОД: VERK15630
  • Наличност: В наличност
  • 23.30 лв.

    13.90 лв.

Свързани продукти