Точило за лесно точене на верига на резачка Точило за лесно точене на верига на резачка Точило за лесно точене на верига на резачка Точило за лесно точене на верига на резачка Точило за лесно точене на верига на резачка Точило за лесно точене на верига на резачка Точило за лесно точене на верига на резачка Точило за лесно точене на верига на резачка


Забравете за бавното точене на вериги с ръчна пила. Наточете резачката бързо и лесно с точило за вериги с камък само за 5 секунди. Специално проектирано да възстановява остриетата на веригата, което е от съществено значение за ефективността и безопасността на верижния трион.


Просто поставяте острието в него и включвате мотора за около 1 минута. Лесно и бързо БЕЗ нужда от досадно и бавно заточване на всеки един зъб с ръвно точило.


Как функционира?

Създадено с мисъл за ползвателя, това точило позволява бърза и лесна работа.

Просто се отваря и в него се поставя верижния трион, който се фиксира без да мърда. След това затваряте точилото и включвате резачката. Веригата започва да се върти, опирайки се във вътрешно поставен специален брусков камък тип креда, която шлайфа зъбците веригата в нейния връх и по този начин бързо и лесно заточва в рамките на 5-10 секунди и ще бъде като нова.

Приставката се прикрепя към вашата резачка, като острилката е затворена в кутия за ваша безопасност. Това е най-бързият и безопасен начин за заточване на вашата резачка.За всички модели резачки ли става?

Става за 90% от моделите на пазара. Точилото е универсално, подходящи за бензинови и електрически резачки - различни по размер остриета и различен тип вериги. За по-малки остриета е предвиден външен спуск с пружина, който позволява пристискане на вътрешния камък към острието за да опира в него.

Точилото е съвместимо с повечето верижни триони с двоен отвор (т.е. 14 "/ 16" / 18 "/ 20"). Подвижните елементи ви позволяват да се приспособите към различен тип двойнозаточващи верига (с дължина от 14 до 20 ").


Материал: Бурсков камък + закалена пластмаса и стомана;

Размери: 21 х 14 х 3.7см;


Този инструмент е лек и с удобни размери, което го прави удобен за пренасяне и употреба.


HOMELAND.BG предлага разнообразив от инструменти за домашен майстор на достъпна цена.
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Точило с камък за бързо и лесно точене на вериги на резачки


  • КОД: ELBG30403392
  • Наличност: В наличност
  • 19.60 лв.

    17.90 лв.

Свързани продукти