Телескопичен корниз за душ завеса за баня 140 до 160 см Телескопичен корниз за душ завеса за баня 140 до 160 см Телескопичен корниз за душ завеса за баня 140 до 160 см Телескопичен корниз за душ завеса за баня 140 до 160 см Телескопичен корниз за душ завеса за баня 140 до 160 см Телескопичен корниз за душ завеса за баня 140 до 160 см Телескопичен корниз за душ завеса за баня 140 до 160 см Телескопичен корниз за душ завеса за баня 140 до 160 см Телескопичен корниз за душ завеса за баня 140 до 160 см Телескопичен корниз за душ завеса за баня 140 до 160 см

Телескопичен корниз за душ завеса за баня с бърз и лесен монтаж без дупчене и нужда от инструменти. Тази релса може да се използва както за поставяне в баня, така и като корниз за пердета или поставяне в кухня за окачане на домашни потреби и прибори.


Създаден с мисъл за домакинята. Този корниз се монтира бързо и лесно без нужда от инструменти, дупчене и фиксиране с винтове.

Неговия разтегателен дизайн с вградени регулируеми пружини ви позволява да го фиксирате между две стени бързо и ленсо.


Корниза представлява стоманена телескопична тръба за завеса за баня, с два гумирани фиксатора в края. Просто разтягате от единия край на стената до другия, затягате и фиксирате.

В единия край на релсата има фиксатоа на пружинка, която може да се затяга, за да усили захвата БЕЗ риск от падане.

Закрепва се сигурно и здраво към всякакви повърхности: мазилка, тапети, ламперия, боя.


С помощта на телескопичната релса за душ завеса вече много лесно може да окачите пердета в хола и спалнята, прибори в кухнята или завеса в банята.


Корниза е с регулируема дължина от 140 до 260 см, което ви позволява да го адаптирате спрямо вашите нужди и разтояние между стени, шкафове и мебели.


Характеристики:

  • Материал: Стомана, ABS;
  • Размери: 140 до 260 см;
  • Разтегателен дизайн;


Разгледайте още практични решения и аксесоари за баня и тоалетна от HOMELAND.BG

Често купувани заедно:
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Телескопична релса за баня без дупчене 140 до 160 см


  • КОД: DT58245
  • Наличност: В наличност
  • 15.60 лв.

Свързани продукти