Сгъваем стол до 120 кг за тераса, балкон, плаж, къмпинг и градина Сгъваем стол до 120 кг за тераса, балкон, плаж, къмпинг и градина Сгъваем стол до 120 кг за тераса, балкон, плаж, къмпинг и градина Сгъваем стол до 120 кг за тераса, балкон, плаж, къмпинг и градина Сгъваем стол до 120 кг за тераса, балкон, плаж, къмпинг и градина Сгъваем стол до 120 кг за тераса, балкон, плаж, къмпинг и градина Сгъваем стол до 120 кг за тераса, балкон, плаж, къмпинг и градина Сгъваем стол до 120 кг за тераса, балкон, плаж, къмпинг и градина

Стабилен и удобен сгъваем стол с подлакътници подходящ за балкон, тераса, плаж, къмпинг и градина. Създаден с мисъл за ползвателя! Здрав, практичен и лек за носене без да заема излишно място.


ИЗДЪРЖЛИВ и СТАБИЛЕН - Изработен от подсилена здрава стоманена конструкция издържаща тегло до 120кг. Противоплъзгащият дизайн на крака прави стола по-стабилен на равна повърхност.


ВОДОУСТОЙЧИВ - Синтетичниия матерл, от който е изработена облегалката и седлото, правят сгъваемия стол 100 водоустойчив перфектен за използване на откркито на плаж, къмпинг или в двора.


ЛЕСЕН ЗА ПРЕНАСЯНЕ И СЪХРАНЕНИЕ - Сгъваемият дизайн с олекотена конструкция осигуряват лесно пренясяне и съхранение без да заема излишно пространство.


УДОБЕН - Подлакътниците добавят повече комфорт за максимална наслада на вашия релакс и почивка.


Сгъваемият стол е идеално решение за тераса, балкони, градина или плаж и къмпинг. Леко и компактен, но здрав.Лесен за пренасяне и съхранение. Издържлив и удобен.


Характеристики:

  • Материал: Стомана;
  • Товароносимост: 120 кг;
  • Размери разгънат: 54 х 54 х 61 см;
  • Размери сгънат: 61 х 54 х 4 см;

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Стабилен и удобен сгъваем стол с подлакътници за балкон, плаж, тераса, къмпинг и градина


  • КОД: SKL122607
  • Наличност: В наличност
  • 49.90 лв.

Свързани продукти