Самозалепващо фолио за реновиране на мебели – 45х200см дървесен цвят Самозалепващо фолио за реновиране на мебели – 45х200см дървесен цвят Самозалепващо фолио за реновиране на мебели – 45х200см дървесен цвят Самозалепващо фолио за реновиране на мебели – 45х200см дървесен цвят

Реновирайте мебелите бързо, лесно и икономично със самозалепващо фолио за обновяване на мебели. Подходящо за кухня, врати, скринове, маси, гардероби и всякакъв тип с шкафове форма.


Самозалепващото фолио е 100% водоустойчиво. Залепва се бързи и лесно без нужда от допълнително лепило, грунд и подобни. Просто отлепяте гърба и залепвате.

Залепва перфектно на всякакви гладки повърхности особено върху стар лак и добре почистена повърхност.Самозалепващото се фолио е чудесна идея за обновяване на и реставриране на стари мебели и кухненски шкафове. Вместо да купувате нови (които са доста скъпи) и да изхвърляте старите (които са по здрави) може просто да ги реновирате с малко креативно мислене и няколко подръчни средства като например:


Панти за врати на шкафове. Ако старите панти скърцат досадно и са износени, просто ги сменете с нови панти на достъпна цена;

Сменете дръжките с нови дръжки за мебели, те ще вдъхнат нов живот на старите, променяйки изцяло визията им;


Цената е за 1 брой ролка с размери 200 х 45 см

Цвят: Дървесен;


Вдъхнете нов живот на старите мебели. Спестете пари и обновете интериора на кухнята и дома.

Изберете най-подходящия за вашия интериор цвят Стикери за мебели.


Комплект за местене на мебели

23.90 лв. 27.90 лв. Без ДДС: 23.90 лв.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Фолио за кухненски шкафове и обновяване на мебели 200х45см


  • КОД: DT56332
  • Наличност: В наличност
  • 7.49 лв.

Свързани продукти