Съд за водна баня за разтопяване на шоколад за глазура Съд за водна баня за разтопяване на шоколад за глазура Съд за водна баня за разтопяване на шоколад за глазура Съд за водна баня за разтопяване на шоколад за глазура Съд за водна баня за разтопяване на шоколад за глазура Съд за водна баня за разтопяване на шоколад за глазура Съд за водна баня за разтопяване на шоколад за глазура Съд за водна баня за разтопяване на шоколад за глазура Съд за водна баня за разтопяване на шоколад за глазура
Направете вкусен десерт с красива визия и перфектна шоколадова глазура със съд за водна баня. За перфектния десерт се изискват правилните инструменти и сладкарски принадлежности. Всеки знае, че шоколадовия топинг прави десерта завършен и още по-вкусен, но за да приготвите е нужно разтопяване на шоколад.
За целта ви е нужен специален съд за водна баня, с който бързо и лесно ще приготвите шоколадова глазура.
Независимо дали сте професионален сладкар или любител в домашни условия ще ви бъде нужен винаги под ръка в кухненския шкаф. Може да ви послужи и за темпериране и разтапяне на друг тип меласи.

Създаден с мисъл за сладкарите!
Изработен със специален дизайн с кука, която застава над съда с гореща вода, а дъното влиза във водата и по този начин стои фиксиран върху тенджерата докато шоколада се разтопява. След като е готова глазурата прецизно може да се изсипе върху десерт или биксвити благодарение на специално предназначени за целта улеи, които предпазват от разтичане, цапане и капене на ценния материал.

Материалът, от който е изработен съда за готвене на водна баня е неръждаема стомана устойчива на високи температурни амплитуди.
Разполага с отвор с диаметър 14 см и вместимост 400мл.

Размери: 14 х 27 см;

Създайте десерт шедьовър на изкуството с неповторим вкус с помощта на съда за водна баня.
Разпределете развномерно глазурата с помощтта на специална сладкарска шпатула:
Въртяща се поставка за торта

13.90 лв. Без ДДС: 13.90 лв.

Метална купа 2,2 литра за бързо и лесно бъркане
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Съд за готвене на водна баня HOMELAND.BG


  • КОД: FIG370341
  • Наличност: В наличност
  • 15.60 лв.

Свързани продукти