Звезден проектор за стая тип нощна лампа звездно небе Звезден проектор за стая тип нощна лампа звездно небе Звезден проектор за стая тип нощна лампа звездно небе Звезден проектор за стая тип нощна лампа звездно небе Звезден проектор за стая тип нощна лампа звездно небе Звезден проектор за стая тип нощна лампа звездно небе Звезден проектор за стая тип нощна лампа звездно небе Звезден проектор за стая тип нощна лампа звездно небе Звезден проектор за стая тип нощна лампа звездно небе Звезден проектор за стая тип нощна лампа звездно небе Звезден проектор за стая тип нощна лампа звездно небе Звезден проектор за стая тип нощна лампа звездно небе Звезден проектор за стая тип нощна лампа звездно небе Звезден проектор за стая тип нощна лампа звездно небе Звезден проектор за стая тип нощна лампа звездно небе
Астронавт тип прожектор звездно небе, който ще отведе детето ви в магията на космическото пространство. Тази нощна лампа визуализира изключително реалистично космическо пространство и звездни галактики. Проекцията се излъчва от скафандъра на космонавт. Представлява движещи се звездите и светлинните обекти, които сменят позицията си или напълно изчезват на фона на сменящо се цветно сияние. Сякаш наистина сте в космоса или наблюдавате през телескоп космически обекти.
Детето ще ахне… Дори родителите ще харесат този звезден проектор.
Играчката стимулира въображението на децата и им помага да заспят бързо и спокойно.

Нощна лампа звездно небе е проектирана да изглежда като астронавт, а главата на астронавта е свързана с магнит към тялото за лесно регулиране на ъгъла на проекция на мъглявината. Освен това основата на луната може да се сваля и рамото също може да се регулира, което го прави не само проектор на звездна галактика, но и хубав декоративен орнамент.

СВЕТЛИННИ ЕФЕКТИ - проекторът има много ефектни светлинни вълни, които, когато се проектират върху стените и тавана, създават реалистично звездно нощно небе, осигурявайки релаксираща и комфортна атмосфера и ви кара да се чувствате като на разходка сред звездите.
ПОМАГА ПРИ ЗАСПИВАНЕ – нощна лампа звездно небе има успокояващ ефект. Работи чудесно като звезден проектор и нощна лампа, която ще позволи на вашето малко дете спокойно да се подготви за сън. Светлината, която се появява по стените и тавана, ще фокусира вниманието на детето и ще му помогне да заспи бързо и тихо.
ВКЛЮЧЕНО ДИСТАНЦИОННО - с дистанционното можете свободно да включвате/изключвате нощната лампа, да регулирате яркостта, да променяте режима на осветление и да управлявате таймера.
Точно така, може да настроите таймер, който автоматично да изключи звездния проектор.

8 РАЗЛИЧНИ РЕЖИМА НА ОСВЕТЯВАНЕ
Благодарение на различните ефекти, космонавта ще разнообразява звездната проекция.

ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ
С помощта на дистанционното можете свободно да включвате/изключвате нощната лампа, да регулирате яркостта, да променяте режима на осветление и да управлявате таймера.

Характеристики:
  • Тип: Звезден проектор астронавт;
  • Захранване: 5V/ USB кабел;
  • Материал: Антибактериален PP;
  • Размери: 23 х 12 см

Звезден проектор астронавт е оригинален подарък за вашето дете, който със сигурност ще стане любима играчка на деца и родители.

Често купувани заедно:
Магическо детско одеяло светещо в тъмното

23.90 лв. 39.90 лв. Без ДДС: 23.90 лв.

Магическо графитено блокче за рисуване
Комплект за рисуване и оцветяване в куфарче 68 части
Детска кутия за храна с прибори

7.90 лв. Без ДДС: 7.90 лв.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Звезден проектор за стая тип космунафт с реалистична проекция


  • КОД: ISO00021857
  • Наличност: В наличност
  • 49.90 лв.

Свързани продукти