ОТ 19.99 ЛВ ДО 29.99 ЛВ.

Инструменти на промоция с цени до 19.99 лв.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Немска кафемелачка VOLTZ
  Насладете се на чаша прясно смелено ароматно кафе с помощта на немската машина за мелене на кафе VOLTZ. Стилната мелачка ще пасне до всяка кафемашина и ще вдигне качеството на кафето, което всеки ден пиете. Благодарение на острите си ножове от неръждаема стомана, уредът е в състояние да смели кафе..
  Насладете се на чаша прясно смелено ароматно кафе с помощта на немската машина за мелене на кафе VOLTZ. ...
  29,90 лв.36,00 лв.
 • Мъжки часовник с кожена каишка и японски кварцов механизъм
  Стилен мъжки часовник с каишка от естествена кожа, краси циферблати японски кварцов механизъм със стрелки. Създаден за активния мъж, този часовник е изработен от неръждаема стомана и специално минерално стъкло устойчиво на надраскване. Циферблатът е стилен и голям - черния му фон се съчет..
  Стилен мъжки часовник с каишка от естествена кожа, краси циферблати японски кварцов механизъм със ст...
  29,90 лв.47,60 лв.
 • Метална настолна лампа с подвижно рамо
  Една лампа с множество приложения - металната настолна лампа ще бъде Ваш светлинен асистент докато работите до късно на компютъра, четете книга преди заспиване или ремонтирате фини елементи през нощта. Тази настолна лампа е напрактика универсална - подходяща за използване като нощна лампа, лампа ..
  Една лампа с множество приложения - металната настолна лампа ще бъде Ваш светлинен асистент докато работи...
  29,90 лв.36,00 лв.
 • Мощен метален пасатор 250W
  Удобен за използване пасатор с двойно заточени ножове и мощен мотор - с лекота ще пасирате, разбъркате и разбиете избраните от Вас съставки. Изработен е от неръждаема стомана, а конструкцията му придава едновременно стилна визия и висока издържливост на уреда. Ергономичната ръкохватка ще напра..
  Удобен за използване пасатор с двойно заточени ножове и мощен мотор - с лекота ще пасирате, разбъркате и ...
  29,90 лв.36,60 лв.
 • Памучен хамак с топли цветове 200х80см.
  Отдъхнете си и наблюдавайте красивата гледка докато почивате на памучния хамак с топли шарки. С размери 200х80см. той може да побере дори най-големите от Вас. Можете лесно да го закачите между две платформи, дървета или други подходящи места чрез устойчивите му възли. Те са специално удебелени, з..
  Отдъхнете си и наблюдавайте красивата гледка докато почивате на памучния хамак с топли шарки. С размер...
  19,90 лв.36,60 лв.
 • Памучен хамак за летен релакс с морски цветове
  Насладете се на летния бриз докато комфортно си лежите върху памучния хамак с морски цветове ! Той е с размери 200х80см. и е изработен от мек, но устойчив памук. Може да се закачи лесно между две дървета или друга подходяща платформа. Разполага с дебели текстилни рингове, които издържат на силно ..
  Насладете се на летния бриз докато комфортно си лежите върху памучния хамак с морски цветове ! Той е с...
  25,00 лв.36,60 лв.