ОТ 0.99 ЛВ ДО 9.99 ЛВ.

Инструменти на промоция до 9.99 лв.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Удобен органайзер за козметика с 6+1 отделения
  Компактен органайзер подреждащ най-използваните Ви козметични аксесоари. Перфектен избор за личната Ви гримьорна, банята или поставяне в шкаф. Органайзерът е подходящ за подредба и съхранение на лакове, пинсети, четки и тампончета за грим, гримове и други. Разполага с общо 6 отделения - 3 к..
  Компактен органайзер подреждащ най-използваните Ви козметични аксесоари. Перфектен избор за личната Ви...
  8,90 лв.9,90 лв.
 • Надуваеми детски пера за плуване - FROZEN
  Надуваеми детски раменки за плуваме - плажен аксесоар, с който ще можете да научите детето си да плува и да си играе във водата безопасно. Перата за плуване са изработени от здрав винил и разполагат с 2 пространства, където задържат въздуха. Те се поставят бързо и лесно на ръцете на детето. Н..
  Надуваеми детски раменки за плуваме - плажен аксесоар, с който ще можете да научите детето си да плува и ...
  6,70 лв.9,30 лв.
 • Надуваеми детски пера за плуване Спайдърмен
  Научете детето си да плува бързо, лесно и безопасно с надуваемите пера за плуване Спайдърмен. Те ще държат детето на повърхността дори то да не може да плува. Поставят се в горната част на ръцете. Лесни са за надуване и притежават клапани против изпускането на въздух. Изработена са от винил и..
  Научете детето си да плува бързо, лесно и безопасно с надуваемите пера за плуване Спайдърмен. Те ще дъ...
  6,70 лв.9,30 лв.
 • Фиджет плюшена играчка - двулицев еднорог
  Мек плюшен еднорог със сменяеми лица - тъжно и весело ! Чудесна играчка за намаляване на стреса чрез стискане - тя е мека и приятна на допир. Може да се използва като способ за много забавни игри - например, за да се показват настроенията чрез сменяне на лицето на играчката. Предлагат се ра..
  Мек плюшен еднорог със сменяеми лица - тъжно и весело ! Чудесна играчка за намаляване на стреса чрез с...
  8,30 лв.9,90 лв.
 • Двулицев плюшен октопод с две настроения
  Антистрес играчка - Сладко плюшено октоподче с променящи се настроения! Забавен подарък за всеки, който не е в настроени. Просто обърнете октопода на обратно и той ше се усмихне, а с него и Вие. Играчката е пухкава и мека  - много приятна на допир с успокояващ ефект. Октоподчето има ..
  Антистрес играчка - Сладко плюшено октоподче с променящи се настроения! Забавен подарък за всеки,...
  7,90 лв.9,90 лв.
 • Съд за сангрия тип гарафа 1 литър
  Пригответе свежи плодови напитки в удобния съд тип гарафа с вместимост 1 литър. Неговото гърло е широко и това го прави подходящо за поставянето на разполовени и дори цели свежи плодове и други съставки в напитката. Съдът е много подходящ за за студени освежаващи напитки като сангрия, студен ч..
  Пригответе свежи плодови напитки в удобния съд тип гарафа с вместимост 1 литър. Неговото гърло е широк...
  9,30 лв.9,90 лв.