ОТ 0.99 ЛВ ДО 9.99 ЛВ.

Инструменти на промоция до 9.99 лв.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Съд за сангрия тип гарафа 1 литър
  Пригответе свежи плодови напитки в удобния съд тип гарафа с вместимост 1 литър. Неговото гърло е широко и това го прави подходящо за поставянето на разполовени и дори цели свежи плодове и други съставки в напитката. Съдът е много подходящ за за студени освежаващи напитки като сангрия, студен ч..
  Пригответе свежи плодови напитки в удобния съд тип гарафа с вместимост 1 литър. Неговото гърло е широк...
  9,30 лв.9,90 лв.
 • Раница тип камуфлажна мешка
  Удобна раница тип мешка в камуфлажен цвят. Разполага с регулируеми презрамки и се затваря чрез издърпването им. Подходяща е за носене както на гръб, така и в ръцете. Идеална е за ежедневна употреба - може да се пренасят спортни аксесоари и дрехи, тетрадки и други канцеларски приспособления. ..
  Удобна раница тип мешка в камуфлажен цвят. Разполага с регулируеми презрамки и се затваря чрез издърпв...
  8,30 лв.9,90 лв.
 • Силиконова цедка за чай във формата на плод
  Симпатична цедка за чай във формата на плод изработена от силикон. Предназначена за насипен чай, цедката ще помогне за бързото разтваряне на ароматните билки в горещата вода. Силиконът, от който е изградена цедката е напълно безопасен и термоустойчив - той не се разтваря във вода, издържа на в..
  Симпатична цедка за чай във формата на плод изработена от силикон. Предназначена за насипен чай, цедка...
  2,50 лв.2,90 лв.
 • Практична кутия за съхранение и сгъваем дизайн
  Сгъваема кутия тип модулен органайзер, с текстилно покритие. Подредете вещите си бързо и лесно като ги поставите в дълбоката кутия с капак. Тя ще съхранява прилежно вашите дрехи, обувки и вещи. Кутията е с правоъгълна форма и размери 37 х 24 х 24см. Разполага с капак, който се отв..
  Сгъваема кутия тип модулен органайзер, с текстилно покритие. Подредете вещите си бързо и лесно ка...
  8,30 лв.9,90 лв.
 • Уред 3в1 за бързо и лесно почистване на прозорци
  Спрей, моп и подсушител за прозорци - три уреда в едно практично решение. Накарайте прозорците си да заблестят бързо и лесно само с един инструмент. С уреда 3в1 ще намокрите, сапунисате, измиете и подсушите прозорците си с няколко бързи движения. Въпреки компактната си форма, ръчният спрей моп..
  Спрей, моп и подсушител за прозорци - три уреда в едно практично решение. Накарайте прозорците си да з...
  9,90 лв.12,00 лв.
 • Водоустойчиво покривало за мотор
  Предпазете своя мотоциклет от неблагоприятните атмосферни условия с водоустойчивото и слънцеустойчиво покривало за мотор. С размери от 205х125см. покривалото е в състояние да покрие голяма част мотора и така да го предпази от външни влияния. Изработено е от EVA материал в сребрист цвят, който ..
  Предпазете своя мотоциклет от неблагоприятните атмосферни условия с водоустойчивото и слънцеустойчиво пок...
  9,90 лв.12,90 лв.