Постоянни капсули за многократна употреба - комплект 10в1 Постоянни капсули за многократна употреба - комплект 10в1 Постоянни капсули за многократна употреба - комплект 10в1 Постоянни капсули за многократна употреба - комплект 10в1 Постоянни капсули за многократна употреба - комплект 10в1 Постоянни капсули за многократна употреба - комплект 10в1 Постоянни капсули за многократна употреба - комплект 10в1 Постоянни капсули за многократна употреба - комплект 10в1 Постоянни капсули за многократна употреба - комплект 10в1

Пригответе си самостоятелно ароматно кафе с плътен каймак и наситен вкус с многократни капсули за кафе. Капсулите за постоянно употреба са универсални, може да се използва за еспресо машини Долче Густо или за друг модел еспресо машини. Ще ви осигурят любимата доза кафе, на по - достъпна цена – приготвено точно по ваш вкус!


Защо да ги използваме?

Идеята на постоянните капсули е да си приготвите самостоятелно кафето в желаните от вас дози и пропорции. Може да комбинирате прясно смляно арабика, робуста и други сортове кафе. Може да добавите дори сухо мляко, ако сте почитатели на кафе макеато или капучино, а защо не за чай или горещ шоколад.

Благодарение на тях си подготвяте заготовка от 6 дози от любимата ви топла напитка. Те ще запазят аромата дълготрайно. Когато момента, в който решите да се насладите на любимата напитка, просто поставете в машината и готово.

Подобно на пакетираните, но по - евтини и вероятно с още по-ароматен и наситен вкус..


ВИСОКО КАЧЕСТВО - Притежават херметически затварящ се капак със силиконово уплътнение, запазващ . Дупката в капака е идеално съобразена с мястото, където капсулата е пробита от иглата на еспресо машината. Това обаче не е празна дупка, а вид фуния, през която се излива вода в контейнера. В долната част е вграден стоманен филтър, който ще помогне за извличане на вкуса и аромата от смляно кафе или насипен чай, като същевременно предотвратява навлизането на утайки и малки частици в напитката. Благодарение на такова високо качество всяка капсула може да се използва до 100 пъти!


КАПАЦИТЕТ - с вместимост 9 гр и 40 мл, което ви позволява да приготвите идеално силно и балансирано кафе. Също така капсулата е подходяща за приготвяне на чай или горещ шоколад. Вече не е нужно да се ограничавате до готови кафета - сега можете да създавате свои собствени композиции. Смесете вкусове и пропорции по ваше желание!


ПОЛЗИ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ И ОКОЛНАТА СРЕДА

Капсулите за многократна употреба са по - щадящи околната среда, защото премахват повече отпадъци. Освен това често излизат по-икономично от готовите пакети.

Те също така осигуряват гъвкавост за използване на всякакъв вид кафе смеси. Това ви позволява да персонализирате силата и вкуса на топлата напитка.

С тяхна помощ можете да приготвите всеки листов чай, като добавите любимите си добавки като карамфил и анасон.


ИЗГОДЕН КОМПЛЕКТ – Комплектът е много по - изгоден от закупуването на една многократна капсула, която струва около ¾ лв. В този сет получавате цели 6 постоянни капсули за многократна употреба със силиконово уплътнение + две мерителни чашки по 5 мл. Освен това има две четки, които улесняват премахването на утайката.

Така цената е доста по-изгодна, вместо да купувате единични бройки.


СПЕЦИФИКАЦИИ

 • кафяв цвят
 • материал: пластмаса + силикон
 • размери: 5.5 х 3 см
 • тегло: 69 гр
 • тегло в опаковка: 105 гр


Комплекта включва:

 1. 6 х капсули
 2. 2 х мерителни чаши
 3. 2 х четка


Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Многократни капсули за кафe Dolce Gusto


 • КОД: ISO00023028
 • Наличност: В наличност
 • 15.70 лв.

Свързани продукти