Охладител тип икономичен климатик за дома Охладител тип икономичен климатик за дома Охладител тип икономичен климатик за дома Охладител тип икономичен климатик за дома Охладител тип икономичен климатик за дома Охладител тип икономичен климатик за дома Охладител тип икономичен климатик за дома

Охладител тип икономичен климатик за дома - спасете се от летните жеги у дома без да се съобразявате със сухия въздух и течението, от което можете да изстинете.

Това е възможно с икономичния охладител за дома Muhler с функция за охлаждане и овлажняване на въздуха.


Също така охладителят ще пречисти и въздуха преминаващ през него, докато го изстудява - чрез вградения предфилтър, той ще спре едрите прахови частици, власинки и косми.Пречистеният въздух се охлажда и овлажнява чрез вентилирането му през воден филтър и по този начин Вие ще можете да се насладите на освежаващ хладен и леко влажен въздух - перфектен за горещите летни месеци.Уредът разполага с 3 режима на работа на вентилатора - нисък, среден и висок.
Охладителят Muhler е много подходящ за използване в спалното помещение - благодарение на овлажняващата си функция и ниското си ниво на шум (65dB) ще можете да отпочинете пълноценно с качествен сън.Вентилаторът поддържа функция осцилация, която равномерно охлажда във всички посоки около себе си.Резервоарът за вода е с капацитет 4 литра като в комплекта ще откриете и 2 охлаждащи блокчета. Уредът е предназначен за помещения до 30 кв. метра. Захранва се чрез стандартна електрическа мрежа тип 220-240V / 50-60Hz. Номиналната му мощност е 65W.Предлагат се 2 типа на икономичния охладител Muhler:
С дистанционно
Без дистанционно
(Изберете от падащото меню)


Характеристики:
Марка: Muhler;
Гаранция: 24 месеца (2 години);
Охлажда и овлажнява въздуха;
Воден филтър за охлаждане;
Предфилтър за пречистване на въздуха;
3 степени на сила на вентилатора;
Захранване: 220-240V / 50-60Hz;
За помещения до 30кв. метра;

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Охладител тип икономичен климатик за дома


  • КОД: REN1005322
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 139.00 лв.

    99.00 лв.


Налични опции

Свързани продукти

Етикети: Охладител тип икономичен климатик за дома