Неплъзгаща се масажираща постелка за баня и душ кабина Неплъзгаща се масажираща постелка за баня и душ кабина Неплъзгаща се масажираща постелка за баня и душ кабина Неплъзгаща се масажираща постелка за баня и душ кабина Неплъзгаща се масажираща постелка за баня и душ кабина Неплъзгаща се масажираща постелка за баня и душ кабина Неплъзгаща се масажираща постелка за баня и душ кабина Неплъзгаща се масажираща постелка за баня и душ кабина Неплъзгаща се масажираща постелка за баня и душ кабина Неплъзгаща се масажираща постелка за баня и душ кабина

Защитете се от неприятни хлъзгания в банята и се насладете на приятен масаж на краката с неплъзгаща се постелка за баня и душ кабина.

Осигурете си комфорт и безопасност по време на любимия ви освежаващ душ. Превърнете къпането в още по-хубаво, но и безопасно изживяване с подложка за баня против хлъзгане.


Тя е създадена с мисъл за ползвателя. Притежава няколко основни предимства:


ЗАЩИТА ОТ ПАДАНЕ

Противоплъзгащата подложка за душ кабина е проектирана да ни предпази от подхлъзване, което може да доведе до много сериозни травми и нелепи инциденти докато сте вземате душ.

Притежава множество супер здрави вендузи, които се засмукват към пода и фиксират постелката здраво, БЕЗ РИСК от мърдане и хлъзгане.


МАСАЖИРАЩ ЕФЕКТ

Предвидена не само да ни обезопаси, но и да ни осигури максимален комфорт и релакс, неплъзгащата се постелка за баня ни осигурява и много приятен масаж, докато стъпваме върху нея. Множеството вендузни мехури масажират нежно ходилата, оказвайки благоприятен ефект върху кръвообращението и нервната система.


БЕЗОПАСНО ПОЧИСТВАНЕ НА КРАКА

Освен това подложката за баня против подхлъзване е създадена с отделение тип четка за почистване на крака. С нея бързо и лесно почиствате ходилата без да се навеждате или да вдигате рисковано крака. Множеството нежни вградени влакна служат като стабилна четка, в която само трябва да потъркаме ходилата. Тя едновременно почиства и оказва масажираш ефект.


Осигурете си безопасност и комфорт в банята и душ кабината с неплъзгаща се масажна постелка против хлъзгане.


Характеристики:

  • Материал: Гума;
  • Дебелина (см): 0,75;
  • Размери: 70 х 36 см;
  • Цвят: Сив или Капучино (Изберете от падащото меню)


В HOMELAND.BG ще откриете многообразие от аксесоари за баня и тоалетна на достъпни цени.

Други клиенти добавиха и това:
Покажи повече Покажи по-малко
Илина Станкова 16/03/2024

Прекрасен продукт. С нея къпането е истинско удоволствие.

албена христова 15/03/2024

Наистина не се плъзга, а стъпването върху няе я много приятно.

Гери Иванова 14/03/2024

Усвеща се приятно и е стабилна. много ми харесва като си търкам краката във власинките. Усещането е приятно.

Показване на 1 до 3 от 3 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Масажна подложка против хлъзгане за баня


  • КОД: xxx000227
  • Наличност: В наличност
  • 47.60 лв.

    29.90 лв.


Налични опции

Свързани продукти