Монокъл със статив и поставка за телефон Монокъл със статив и поставка за телефон Монокъл със статив и поставка за телефон Монокъл със статив и поставка за телефон Монокъл със статив и поставка за телефон Монокъл със статив и поставка за телефон Монокъл със статив и поставка за телефон Монокъл със статив и поставка за телефон

Наблюдавайте и заснемайте от разстояние с помощтта на мощния монокъл със статив и поставка за телефон.

Чудесен асистент в приключенията на всеки заклет пътешественик, планинар и моряк - монокълът със статив и поставка за телефон ще Ви приближи максимално до гледката, колкото и да е далеч тя !

С обхват на приближение 50х60, монокълът ще Ви покаже точно това, което искате да видите на разстояния над 1 километър. Намира приложение в широк диапазон от дейности като туризъл, планинарство, наблюдение, видео и фотография и други.

Можете да го използвате при следващото си пътешествие и да се насладите на страхотните гледки пред Вас в близки детайли.
Монокълът със статив намира чудесно приложение и при наблюдението на животни - ще Ви доближи достатъчно близо, без да изплашите животното. Разполага с резба за поставяне на оптика или статив.

Монокълът може да бъде поставен на статив и прикрепен към телефон, по този начин изпълнява ролята на телеобектив. Предоставя възможност за приближаване на гледката не само за човешкото око, но и за камерата на Вашия телефон! Благодарение на металния статив, може да фиксирате монокъла стабилно, а телефона към него посредством предназначената стойка.

Комбинацията от трипод с поставка за телефон Ви дават възможност да заснемете приближени, забележителни кадри на далечни разстояния БЕЗ трептене и размазване на картината.

Монокълът разполага с механизъм за избистряне на картината и механизъм за ограничаване на светлината влизаща през лещите за приближаване. Това Ви гарантира ясна картина на максимално дълги разстояния.

Корпуса на устройството е масивен изработен от гумиран материал, устойчив на атмосферни условия, влага и удаари.

Верен помощник за всеки любител на дейностите сред природата - чрез монокъла със статив и поставка за телефон ще си подарите невероятни гледки, придружени с ясни детайли и възможност за запечатването им чрез Вашия телефон.


Характеристики:

 • Материал: ABS / Гума / Стъкло;
 • Цвят: Черен;
 • Размер: 15см. дължина х 5см. диаметър;
 • Размер на статив: 14см. височина;
 • Приближение: 50х60;
 • Подходящ за: Туризъм и Фотография;
 • Телеобектив: приближава картината през камерата на телефона, без загуба на качество;

Комплектът включва:

 1. Монокъл: 1БР;
 2. Статив: 1БР;
 3. Поставка за телефон: 1БР;
 4. Кърпичка за почистване на стъклата: 1БР;
Покажи повече Покажи по-малко
Dinse 23/01/2021

when i wear this,people comment:)

Felicle 18/06/2020

Just beautiful.Thank you so much.

Показване на 1 до 2 от 2 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Монокъл със статив и поставка за телефон


 • КОД: ISO00007883
 • Наличност: В наличност
 • 39.90 лв.

  29.90 лв.

Свързани продукти