Масажираща възглавница с шиацу масаж за врат Масажираща възглавница с шиацу масаж за врат Масажираща възглавница с шиацу масаж за врат Масажираща възглавница с шиацу масаж за врат Масажираща възглавница с шиацу масаж за врат Масажираща възглавница с шиацу масаж за врат Масажираща възглавница с шиацу масаж за врат Масажираща възглавница с шиацу масаж за врат Масажираща възглавница с шиацу масаж за врат Масажираща възглавница с шиацу масаж за врат Масажираща възглавница с шиацу масаж за врат Масажираща възглавница с шиацу масаж за врат Масажираща възглавница с шиацу масаж за врат Масажираща възглавница с шиацу масаж за врат Масажираща възглавница с шиацу масаж за врат Масажираща възглавница с шиацу масаж за врат Масажираща възглавница с шиацу масаж за врат
Анатомична възглавница за врат тип шиацу масажор, която ще облекчи болките във врата, и ще ви накара да се отпуснете и да намалите стреса и умората. Тази масажираща възглавница за врат ще ви осигури релакс и качествен шиацу масаж, отпускащ мускулите на врата, а заедно с това и нервната система. Може да се използва като възглавница за път или като домашен шиацу масажор, който да ви отпусне докато сте на дивана.

Възглавницата е създадена с мисъл за ползвателя с анатомичен дизайн.
Много подходяща за използване при болки във врата.
Идеално се адаптира към формата на врата и главата. Благодарение на перфектната мекота и еластичност, осигурява адекватна опора на главата в удобна позиция.
Притежава висококачествена изработка. Освен анатомичната форма е обгърната с приятна на допир кадифена обвивка, която лесно може да се премахва за да се почиства и изпира.


Възглавницата масажира шията в горната зона на гръбначния стълб. Многоточковите масажиращи глави осигуряват качествен и дълбок шиацу масаж с умерен натиск, който отпуска шийните мускули, помагайки срещу болки във врата.
Възглавницата има закопчалка, за да не се изплъзва по време на масажа.

Тази възглавница за път тип шиацу масажор за врат разполага с различни степени с променлива интензивност и посока на движение както и загряващ масаж.
Режимите лесно могат да се регулират от бутони удобно поставени в дясната част масажора.
Мощният мотор в комбинация със многоточкови шиацу глави, осигуряват пълноценно масажиране на врата и зоната около него.

Ключово предимство на масажора е, че може да се използва безжично БЕЗ да се съобразявате с кабели. Това ви позволява да го използвате на работа, в офиса или по време на пътуване без ограничение.

Характеристики:
 • Тип: Възглавница за път / масажор за врат;
 • Вид: Шиацу масаж;
 • Материал: полиестер + гъба + пластмаса;
 • Брой функции: 3;
 • Захранване: зарежда се от USB;
 • Цвят: сив/бежов;
 • Размери: 23 х 25 х 12 см;
 • Тегло:0,487 кг;
 • Тегло в опаковката: 0,647 кг;

Какво да правим при болки във врата?
Съвет: Специалистите препоръчват редовни масажни процедури за намаляне на стреса и отпускане на мускулатурата. Може да бъдат ежедневни или поне 2/3 пъти седмично по 15 минути. Със сигурност ще окажат благоприятен ефект. Пиенето не лекарства не е препоръчително, но консултацията със специалист е задължителна, ако болката не минава.
Причините могат да бъдат, настинка, стоене на течение, неправилна позоция на главата при сън, натрупано напрежение.
При неправилна позиция при сън препоръчваме употребата на ортопедична възглавница за сън против болки във врата.

Разгледайте още практични продукти за здраве и красота от HOMELAND.BG

Често купувани заедно:
Антицелулитен масажор за тяло

24.90 лв. 36.90 лв. Без ДДС: 24.90 лв.

Дървен масажор за крака

10.30 лв. Без ДДС: 10.30 лв.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Масажор за врат тип възглавница за път HOMELAND.BG


 • КОД: ISO00019554
 • Наличност: В наличност
 • 57.60 лв.

  37.60 лв.

Свързани продукти