Красив дървен пъзел за възрастни – котка 130 елемента Красив дървен пъзел за възрастни – котка 130 елемента Красив дървен пъзел за възрастни – котка 130 елемента Красив дървен пъзел за възрастни – котка 130 елемента Красив дървен пъзел за възрастни – котка 130 елемента Красив дървен пъзел за възрастни – котка 130 елемента

Ако търсите оригинална идея за подарък за жена или дете то този красив дървен пъзел с котка е много добро решение и образователна игра. Ще осигури занимателна дейност, и ще краси стената. Едновременно развива търпението и точността, стимулирайки логическото мислене. Развива въображението и креативността на детето.


Дървените пъзели с животни са ефектна декорация за дома и креативна идея за подарък.


ПОДАРЪК С КОТКА - След като завършим пъзела, ще получим абстрактна котка, направена от цветни шарки и графични мотиви. Пъзелът не е с правоъгълна форма, той отразява формата на животното. При сглобяването си струва да следвате графиките в кутията. Разнообразните цветове на отделните елементи привличат вниманието на детето, фокусира се върху забавлението и същевременно се учи на точност и търпение.


УПРАЖНЯВА, ИГРАЕ И РАЗВИВА - цветен дървен пъзел е чудесен подарък както за възрастни, така и за деца. Стимулира въображението и креативността. Тази образователна игра отлично упражнява чувството за концентрация и способността за логично мислене. Това също е чудесен начин за упражняване на търпение, концентрация и памет. Освен това упражнява ръцете ви перфектно и помага за развитието на двигателните им умения.


LASER CUT WOOD – изработен от дървен шперплат и прецизно изрязани с лазер. Дървените пъзели с животни са изключително издръжливи и устойчиви на повреди, така че ще издържат години наред в перфектно състояние. Това е играчка, която успява да служи не само на едно дете, но и на цели поколения.


ЧАНТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ + КУТИЯ – комплектът се предлага със завързана торбичка, която улеснява пренасянето и съхранението. Освен това можете да опаковате всичко в естетична, цветна кутия, идеална за подарък за деца или за любимата жена.

Дървените пъзели са чудесен подарък за всеки повод - подарък за рожден ден, имен ден или празник.


Спецификации:


 • тема: котка
 • материал: дърво
 • цвят: многоцветен
 • брой елементи: 130 бр
 • размери на готовия пъзел: 38 х 24 см
 • тегло: 118 гр
 • тегло в опаковка: 0.265гр


Комплекта включва:

 1. чанта за съхранение на части
 2. 130 елемента
 3. кутия


В HOMELAND.BG ще откриете креативни и образователни игри за деца и възрастни на достъпни цени.


Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Дървен пъзел котка 130 части - креативен подарък за дете


 • КОД: ISO00022878
 • Наличност: В наличност
 • 24.90 лв.

Свързани продукти