Бебефон с камера за наблюдение на бебе Бебефон с камера за наблюдение на бебе Бебефон с камера за наблюдение на бебе Бебефон с камера за наблюдение на бебе Бебефон с камера за наблюдение на бебе

Бъдете спокойни докато Вашето мъниче си играе в детската стая или сладко спи в кошарата си.
Не е трудно винаги да сте наясно какво прави и едновременно да развивате чуството му за независимост докато си почивате в хола.

Всичко това е възможно с бебефона тип "Бейби Камера" ! Той притежава камера с нощно виждане, голям обхват на действие и множество преспивни мелодии.

С нея детето Ви ще се чувства сигурно и уверено, а гласът Ви ще бъде на един бутон разстояние ! Ще може а бдите над него БЕЗ да се притеснявате, че не го виждате.

Екипирана с множество функции, "Бейби Камерата" е инструментът, с който ще осигурите така желаното спокойствие както на Вас, така и на детето си.

С обхват от цели 260 метра, спокойно можете да се разхождате из стаите си без да притеснявате детето и едновременно с това да наблюдавате какво прави то.

Апаратът е в състояние да Ви предоставя постоянна информация относно температурата на помещението, в което е детето. В допълнение на това - с функцията си за Нощно виждане, ще виждате какво прави мъничето Ви дори когато е тъмно.

Вече не е нужно да тичате към детската стая когато чуете плач - можете просто да погледнете дисплея на устройството и ако прецените да успокоите детето си чрез бутона "Talk Back". Устройството в стаята ще възпроизведе думите Ви все едно сте там.

В устройството има инсталирани цели 8 различни прияти мелодийки, които детето може да слуша само с натискането на един бутон от Вас.


Развийте увереността на детето да стои само, наблюдавайки действията му без притеснение - с комплекта камера и дисплей "Бейби Камера" си осигурявате така заслужения релакс !

Характеристики:

 • Материал: Електронни компоненти / PVC
 • Цвят: Бял
 • Нощно виждане;
 • Бутон за възпроизвеждане на звук;
 • Обхват до 260 метра (при наличие на препядствия като стени и врати до 50 метра);
 • Постоянно измерване на температурата в стаята;
 • 8 различни успокояващи мелодии;


Комплектът включва:

 1. Контролно устройство: 1БР;
 2. Устройство за детската стая: 1БР;
 3. Захранващ адаптер: 2БР;
 4. Инструкции за работа с устройството: 1БР;
Често купувани заедно:
Висок детски стол за хранене 6в1

Ако търсите най-добрия детски стол за хранене за вашето бебе ви представяме този висок сгъ..

176.00 лв. Без ДДС: 176.00 лв.

Бамбуков комплект от 5 части за детска закуска

 Страхотен детски сервиз за хранене изработен от бамбук и 100% екологично чисти материали. ..

17.90 лв. Без ДДС: 17.90 лв.

Покажи повече Покажи по-малко
Bonita 03/11/2020

amazing!

Ewer 04/04/2020

I bought this Комплект камера и дисплей за детска стая тип Бейби Камера for my son. unfortunately hi losted it. But I cant sey, that this Комплект камера и дисплей за детска стая тип Бейби Камера was realy exelant product. I recommendet to everyone. Its a realy good quality.

Показване на 1 до 2 от 2 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Комплект камера и дисплей за детска стая тип Бейби Камера


 • КОД: ISO00005747
 • Наличност: В наличност
 • 116.00 лв.

  98.90 лв.

Свързани продукти