Комплект аксесори за диамантен гоблен 100 части Комплект аксесори за диамантен гоблен 100 части Комплект аксесори за диамантен гоблен 100 части Комплект аксесори за диамантен гоблен 100 части Комплект аксесори за диамантен гоблен 100 части Комплект аксесори за диамантен гоблен 100 части Комплект аксесори за диамантен гоблен 100 части

Практични аксесоари за всички фенове на диамантени гоблени. Комплект от 100 части за удобство по време на изграждане на диамантен гоблен.


ПРАКТИЧЕН КАЛЪФ С ДРЪЖКА - аксесоарите за мозайка с кристали са чудесен начин да поддържате ред, докато редите гоблена. Всичко е опаковано в твърд калъф тип несесер . Диамантените буркани са поставени в специална лайсна и има джоб за останалите аксесоари. Освен това калъфът има удобна дръжка, която улеснява пренасянето на комплекта.


ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРЕЦИЗНО ИЗРИСУВАНЕ НА ДИАМАНТЕНИ ГОБЛЕНИ- комплектът за диамантена бродерия е изключително практичен аксесоар, съдържащ между другото шпатула за пресоване и подравняване на диаманти.


ЛЕСЕН ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА РЕД - диамантеният комплект включва диамантени контейнери и стикери за тяхното описание, благодарение на които можете лесно да поддържате ред и внимателно да разделяте отделните елементи от комплекта.


ВКЛЮЧЕНИ МНОГО АРТИКУЛИ - комплектът за диамантена бродерия включва много елементи, които ще направят залепването на диамантени картини много по-удобно и практично. Комплектът включва аксесоари като: калъф, 60 бурканчета, 10 квадратчета за лепило, 3 кювети с различни размери, силиконова сгъваема фуния, 4 химикалки с различни размери, пинсети, торбички за канапчета, 1 шпатула за подравняване на линиите.


Характеристики:

 • черен цвят
 • закопчаване: цип
 • размери на кутията: 32 x 22 x 9.5 см
 • Тегло на комплекта: 765 гр
 • тегло в опаковка 771гр


Комплвекта включва:

 1. 1 кейс
 2. 60 буркана
 3. 10 квадратчета лепило
 4. 3 кутии за отпадъци с различни размери
 5. 1 силиконова фуния
 6. 4 химикалки с различни размери
 7. 1 пинсета
 8. 20 торбички за шнурове
 9. 1 шпатула за подравняване на линиите


Ако търсите евтини диамантени гоблени до 15 лв, разгледайте в HOMELAND.BG

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Комплект аксесори за диамантен гоблен 100 части


 • КОД: ISO00019184
 • Наличност: В наличност
 • 29.90 лв.

Свързани продукти