Коледна украса

Светеща коледна украса, елхи, играчки Дядо Коледа и много други разнообразни и интересни предложения и идеи за коледна украса.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Звездна коледна украса 136 LED висящи светлини
  Красива коледна украса тип висяща звездна завеса с различни режими на осветяване. Тези атрактивни коледни лампи ще превърнат коледната украса в магическо вълшебство. Украсявайки прозорците или стената си с тях, ще впечатлите не само Вашите деца, но и Вашите гости както и хората минаващи по ул..
  Красива коледна украса тип висяща звездна завеса с различни режими на осветяване. Тези атрактивни кол...
  29,90 лв.36,00 лв.
 • Изкуствена коледна елха с бели връхчета - 150см
   Декоративна коледна елха с тънки клонки и снях по връхчетата. Подходяща за многогодишно използване. Елхата е широка около 70 см и висока 150см. Разполага с пластмасова кръстата поставка. ..
   Декоративна коледна елха с тънки клонки и снях по връхчетата. Подходяща за многогодишно използване....
  23,30 лв.29,90 лв.
 • Забавни коледни очила еленче
  Смешни очила с формата на еленче за Коледа - забавна маскировка за празника. Изработени са от текстил, пластмаса и брокат. Притежават смешни ушички и забавни еленски рогца. Очилата са с универсален размер и са подходящи за мъже, жени и деца над 3 годишна възраст.   Характеристики: ..
  Смешни очила с формата на еленче за Коледа - забавна маскировка за празника. Изработени са от тексти...
  3,60 лв.
 • Красива и мека коледна възглавница 45см.
  Стилно коледно украшение за дома - красивите меки възглавници с празнични илюстрации. Възглавничките са създадени с мисъл за мекота, топлина и празничен уют - всяка разполага с красива комбинация от бордо и екрю и размери 45х45см. Силиконовата вата в сърцевината им гарантира комфорт, а полиестерн..
  Стилно коледно украшение за дома - красивите меки възглавници с празнични илюстрации. Възглавничките с...
  12,30 лв.
 • LED лента с Bluetooth контрол и USB захранване
  Многоцветна LED лента с Bluetooth връзка и USB захранване. Модерно интериорно осветление за всеки дом!  Лентата е самозалепяща се - подходяща за поставяне на всякакви места. Може да я фиксирате около мебелите, зад телевизор, във фуги, первази витрини и други скрити места. Притеж..
  Многоцветна LED лента с Bluetooth връзка и USB захранване. Модерно интериорно осветление за все...
  29,90 лв.36,60 лв.
 • Красив свещник с електронна свещ за релаксиращи моменти
  Създайте релаксираща обстановка с помощта на меката светлина от електронния свещник. Той е изработен от метална платформа с капак и интересни орнаменти по стъкления цилиндър. Изкуственият огън и светлина се генерира от електронната свещ вътре и така се създава приятната атмосфера в помещението..
  Създайте релаксираща обстановка с помощта на меката светлина от електронния свещник. Той е изработен о...
  10,30 лв.