Колан за изправяне на гърба тип коректор за изправена стойка Колан за изправяне на гърба тип коректор за изправена стойка Колан за изправяне на гърба тип коректор за изправена стойка Колан за изправяне на гърба тип коректор за изправена стойка Колан за изправяне на гърба тип коректор за изправена стойка Колан за изправяне на гърба тип коректор за изправена стойка Колан за изправяне на гърба тип коректор за изправена стойка Колан за изправяне на гърба тип коректор за изправена стойка Колан за изправяне на гърба тип коректор за изправена стойка
Ортопедичен колан за изправяне на гръб - необходим аксесоар за правилна и изправена стойка за малки и големи. Често ли ви се случва да имате болки в гърба? Това е следствия от неправилна позиция на гръбнака. Много често тази неправилна позиция се изгражда още в ранна децка въсраст и това води след себеси до хронично изкривяване на стойката и болки в гърба. Често не усещаме, че стоим или седим неправилно, и това се отнася в пълна сила за нашите деца.
Не позволявайте на един лош навик да се превърне в хроничен проблем и предпазете себе си и децата с ортопедичен колан за изправяне на гърба.

Интелигентен коригиращ колан за гръб, проектиран със сензор, който извибрирва когато заемете неправилна стойка и по този начин ви напомня, че трябва да се изправите. Така коланът ще премахне болките в гърба Ви и ще коригира позицията му.

Коригиращият колан за гръб е изключително полезен аксесоар за децата. Неправилната стойка в ранна детска възраст е причина не само за болки и схващания в гърба, но и за сериозни гръбначни изкривявания и заболявания на по-късен етап. С него Вашите деца ще придобият особенно важни и полезни навици.

Базиран на съвременна технология, която разпознава кога човек стои твърде приведен или в неправилна позиция. Благодарение на вградения си сензор, коланът за правилна стойка, разпознава всяка кривина по траекторията на гръбнака и моментално започва да вибрира и не спира да го прави, докато ползвателя не изправи гърба си.

Коригиращият колан за гръб гарантира вашата изправена стойка. Той е удобен и лесен за поставяне и сваляне. Не се усеща и не ви пречи докато го носите. Може да бъде поставен под тениска и да остане незабележим. Дискретното използване е едно от предимствата на този колан. Въз основа на ергономичният си дизайн, коланът против болки в гърба Ви помага да:

 • Развиете изправена фигура и да укрепите раменете, шията и гърба, създавайки по-добра стойка;
 • Чрез него вие облекчавате болката в шията, раменете, горната част на гърба;
 • Заради вграденият сензор, ще премахнете лошите навици на изгърбване;
 • Създава превантивна и дългосрочна защита срещу гръбначно изкривяване и проблеми с гърба;

Коланът е напълно подходящ за хора от 15 до 110 кг. Дизайнът му е лек и удобен. Размерът му е универсален с регулиращи се конфортни презрамки, които не ограничават движенията и се усдобно при ежедневно носене.
Той се захранва посредством акумулаторна батерия с капацитет от 500mAh. Зарежда се чрез USB кабел, който може да бъде свързан към адаптер, лаптоп или запалка на кола. Полесният колан за изправена стойка се зарежда за окола 2 часа. С едно зареждане, той може да издържи приблизително 15 дена (в зависимост от употребата).

С помощта на коланът за изправяне на гръб, ще премахнете болката в гърба, ще изправите вашата стойка и ще помогнете на вашите деца да си изградят изключително важни навици.

Предпазете Вас и Вашите деца от болки в гърба с иновативен ортопедичен колан за изправяне на гърба.


Характеристики:

 • Материал: пластмаса и текстил;
 • Захранване: Литиева батерия;
 • Време за зареждане: около 2 часа;
 • Капацитет на батерията: 500mAh;
 • Време за работа с едно зареждане: около 15 дена (в зависимост от употребата).
 • Подходящ за хора от 15 до 110кг;
 • Размер: Универсален/Регулируем;
 • Размери: 17.5 х 14 х 5 см;


Осигурете пълна защитя за цялото семейство с индивидуален колан за изправяне на гърба за всеки един член.


СЪВЕТ ПРОТИВ БОКИ В ГЪРБА И КРЪСТА:

Причната за болките в гърба и кръста често се дължи на неправилна позиция на тялото при стоеж, седеж или легнало положение.

За да коригирате позицията на тялото си докато спите изпозвайте мемори възглавница за крака.

За да подобрите стойката си докато стоите на стол или диван използвайте ортопедична подложка за гръб.

Често купувани заедно:
Наколенка Backnetix против болки в гърба и кръста
Ортопедична подложка за гръб против болка в кръста
Мемори възглавница за правилна стойка при спане
Покажи повече Покажи по-малко
Мария Атанасова 04/03/2023

Допада ми това, че става за възрастни и за деца. Помогна на цялото семейство с неправилната стойка и болките в гърба. Работи перфектно и се зарежда един път в седмицата.

Георги Хаджиев 01/03/2023

Коригира ми стойката , а от там проблемите с кръста изчезнаха. Бях скептичен, но не съжелявам. Благодаря Ви!

Ники Спорт 27/02/2023

Нося го всеки ден, не се усеща - много е удобен. Помогна ми, препоръчвам го.

Ася Добнева 01/02/2023

Наистина върши работа! Ползвам го вече 3 месеца и има резултат

Показване на 1 до 4 от 4 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Колан за изправяне на гърба тип коректор за изправена стойка


 • КОД: ISO00014135
 • Наличност: В наличност
 • 36.00 лв.

  23.30 лв.

Свързани продукти