Интелигентен контакт с Wi-Fi връзка за контрол от телефона Интелигентен контакт с Wi-Fi връзка за контрол от телефона Интелигентен контакт с Wi-Fi връзка за контрол от телефона Интелигентен контакт с Wi-Fi връзка за контрол от телефона Интелигентен контакт с Wi-Fi връзка за контрол от телефона Интелигентен контакт с Wi-Fi връзка за контрол от телефона Интелигентен контакт с Wi-Fi връзка за контрол от телефона Интелигентен контакт с Wi-Fi връзка за контрол от телефона

Интелигентен контакт с Wi-Fi връзка за контрол от телефона. Инструкции за употреба:


 • Смарт контактът използва приложението eFamilyCloud за управление на функциите чрез мобилен телефон или подобно устройство. Приложението е съвместимо с Android и iOS операционни системи.  Можете да го инсталирате като сканирате QR кодовете в упътването.
 • След инсталация на приложението ще се наложи да направите регистрация като използвате телефонния си номер  / или e-mail адрес. След приключване на инсталацията е нужно да посочите към коя мрежа да се включи smart устройството и да посочите паролата на рутера.
 • След успешно сдвояване ще имате възможност дистанционно да управлявате wi-fi smart контакта.
 • Приложението eFamilyCloud дава възможност за управление на устройствата Ви и чрез виртуални асистенти като Alexa и други. За целта е нужно да упълномощите двете приложения да си взаимодействат. Това става първо чрез бутон ADD Devices  и преименуването на контакта към едно от стандартните ( light, switch, socket и други подобни). След това чрез приложението Alexa отваряте меню Skills и откривате приложението eFamilyCloud и натискате бутон Enable. Въведете данните за акаунта си в eFamilyCloud и натиснете Link Now. Ще се покаже прозорец описващ завършената операция.
 • При вече синхронизирани приложения можете да използвате и гласови команди, които ще откриете в упътването.

Понякога издърпването на щепсела от контакта може да бъде опасно и рисковано.. Често пъти не Ви се ходи до другата стая за да изключите даден уред? Вече имаме практично и безопасно решение за Вас и Вашия дом. Безжичен контакт за електрическа верига, използващ Wi-Fi Smart технология. С този иновативен продукт, може да включвате и изключвате всеки уред включен в електрическата верига от разстояние.

Устройството е създадено да улесни Вашето ежедневие и да Ви предпази от неприятни инциденти. С него може да спестите до 30% електроенергия и пари.

Може да нагласяте таймер за изключване, брояч или цикличен период. С този контакт, вече няма да е необходимо да ставате от мястото и да нарушавате комфорта си за да изключите определен електричен уред.

Чрез приложението на устройството, Вашия телефон или таблет, се превръщат в дистанционно с различни настройки за (включване/изключване) контакта. Това значи, че с Вашият телефон може да контролирате всички контакти в дома си - стига те да са такива.

Функции:

 1. Безжичен Wi-Fi контрол с Вашия телефон;
 2. Автоматично включване и изключване;
 3. Таймер - задават времетраене, след което устройството се изключва;
 4. Цикличен режим, с който определяте колко често и през какъв интервал от време да се включва и изключва; Всъщност един цикъл е периода от време, през който устройството се активира, деактивира и отново активира;
 5. Възможност за сдвояване с други телефони, тоест всички членове на семейството могат да контролират контактите;

Характеристика:

 • Материал: Пластмаса и електронни компоненти;
 • Захранване: 220 - 240V;
 • Входящ ток: 90 - 240V / AC 10A;
 • Изходящ ток: 90 -0240V / AC 10A;
 • Безжична интернет връзка: Wi-Fi: 2.4G 802.11 b/g/n;
 • Бутон за включване и изключване на устройството;
 • Устройството е съвместимо с домашни системи: - Amazon Alexa - Google Assistant - Google Nest - Apple HomeKit;
 • Размери: 10 х 5 х 3см;

Комплекта включва:

 • 1 х Wi-Fi Smart контак;
 • 1 х инструкции за употреба на английски и български език;

Начин на употреба:

 1. Включете устройството към захранването,пъхайки го в контакта. В това си състояние устройството представлява контакт с прекъсвач.
 2. Задръжте бутона 5 секунди, докато светлинния индикатор започне да мига бързо по 3 пъти.
 3. Инсталирайте приложението eWeLink на вашето мобилно устройство и направете регистрация.
 4. След регистриране в приложението, натиснете бутона + в него, след което изберете опция за бързо сдвояване на устройства ( Quick Paring Mode) и натиснете Next.
 5. Изберете същата безжична мрежа, към която е свързано мобилното ви устройство, въведете паролата и натиснете Next.
 6. Контакта автоматично ще се свърже с устройството. Процеса отнема 1-3 минути.
 7. Щом процеса на сдвояване е завършен, ще ви даде възможност да преименувате уреда и да го запаметите в приложението ви.
 8. Важно! Ако процеса на сдвояване е неуспешен извадете Smart контакта от веригата и го включете отново. Задръжте бутона, докато не започне индикатора да мига на бързи интервали по 3 и опитайте сдвояване отново.
 9. За да добавите ново устройство, просто повторете процеса и го наименовайте по Ваше предпочитание.

ВНИМАНИЕ: Не мокрете устройството и не използвайте с влажни крайници!

  Покажи повече Покажи по-малко
  Lewls 25/08/2018

  I'm so happy!!!! I received this the next day after ordering - will buy from here again!

  Lindblad 27/06/2018

  This is so amazing. I have to say it is even more beautiful than the picture

  Показване на 1 до 2 от 2 (1 страници)

  Напишете коментар

  Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

  Интелигентен контакт с Wi-Fi връзка за контрол от телефона


  • КОД: L4017.SmartSocket
  • Наличност: По заявка
  • 36.60 лв.

   29.90 лв.

  Свързани продукти