Грил-скара с две отделения за печене на месо и зеленчуци Грил-скара с две отделения за печене на месо и зеленчуци Грил-скара с две отделения за печене на месо и зеленчуци Грил-скара с две отделения за печене на месо и зеленчуци

Крехко печено месо със свежи гриловани зеленчуци едновременно - това вече е възможно с комбинирания уред за печене с две отделения на марката Homa.


Уредът представлява комбинация от класически грил и плоча за печене тип тепаняки. Двете скари са разположени върху цялата площ на плочата (25х36см.) и могат да се използват едновременно.
Грилът и тепаняки плочата ще Ви позволят едновременно да направите вкусно гриловано месо и добре изпечени зеленчуци за гарнитура.


За оптимален контрол над готвенето, скарата притежава термостат - чрез него ще регулирате температурата на печене. Това е много полезно за печене на различни продукти и ще ограничи възможността за прегаряне на месото и зеленчуците.


Двете скари са изцяло покрити с незалепващ слой, който прави готвенето и почистването след употреба изключително лесно. Също така уредът разполага с дренажен отвор и тавичка за събиране на отпадъчната мазнина.


Уредът се захранва посредством подвижен захранващ кабел включен в стандартна електрическа мрежа тип 220-240V / 50-60Hz и е с номинална мощност 2000W. За максимална безопасност при ползване на уреда в градината, можете да подсигурите удължителя използван за скарата с практична водоустойчива кутийка за щепсели (↓Погледнете↓)

Удължител за контакт AVEC 1,5  метра

Практичен удължител за контакт с дължина 1,5 метра.Включва се директно към контакта и предава електр..

9.90 лв. Без ДДС: 9.90 лв.

Кутия за предпазване на щепсел или удължител

Обезопасете и изолирайте кабелните връзки от външните условия у дома и в градината с кутията тип пре..

9.90 лв. Без ДДС: 9.90 лв.

Характеристики:
Производител: Homa;
Гаранция: 24 месеца (2 години);
Размер: 25х36см.;
Термостат;
Мощност: 2000W;
2 зони за печене: грил и тепаняки;
Незалепващо покритие;
Захранване: 220-240V / 50-60Hz;
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Грил-скара с две отделения за печене на месо и зеленчуци


  • КОД: REN1003018.649140
  • Наличност: В наличност
  • 68.90 лв.

    59.90 лв.

Свързани продукти

Етикети: Грил-скара с две отделения за печене на месо и зеленчуци